Λίφτινγκ στο Οpen!

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού σχεδιάζεται από την αρχή

Must Read

Λίφτινγκ στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη! Ολικός ανασχεδιασμός θα επιχειρηθεί στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open! Το παζλ έχει πολλά και σημαντικά κομμάτια, όπως η Ελένη Τσολάκη, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Oπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, με σημαντικές αλλαγές θα υποδεχθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης επεξεργάζεται διάφορα. Το κανάλι, μετά την ανάληψη και διαχείριση του ψυχαγωγικού προγράμματος από την εταιρία παραγωγής Barking Well Media, δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του στην τηλεθέαση και οι υψηλές πτήσεις θεαματικότητας είναι μια δύσκολη μάχη που πρέπει να κερδηθεί, γιατί τα λεφτά που έχουν πέσει για να γίνει ο σταθμός ανταγωνιστικός είναι πολλά!

Τι θα κάνουν όμως τη νέα τηλεοπτική σεζόν του Open τα αστέρια του σταθμού; Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη ολοκληρώνεται και είναι πιθανόν να μετακινηθεί και πάλι στο Σαββατοκύριακο, εκεί όπου παίζει πολύ δυνατή μπάλα η αγαπημένη παρουσιάστρια… του Ιλον Μασκ.

Η επιλογή του Open με ένα φρέσκο πασχαλινό γλέντι μαζί με τους παρουσιαστές των ζωντανών εκπομπών, όπως η Ελένη Τσολάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη, και ηθοποιούς των σειρών του σταθμού, όπως η Κατερίνα Γερονικολού και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, έκανε την διαφορά, κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, που χάρισε στον σταθμό προβάδισμα στους πίνακες τηλεθέασης. Βέβαια και οι τραγουδιστές καλεσμένοι ήταν μοναδικοί! Η Κατερίνα Στανίση, η Γωγώ Τσαμπά, ο Πέτρος Ιμβριος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης, ο Βαγγέλης και ο Μιχάλης Κονιτόπουλος τα έδωσαν όλο στον χορό και στο κέφι.

Πέρα όμως από την Τσολάκη, το Open έχει κι άλλο γυναικείο δυναμικό για να βάλει… γκολ στην τηλεθέαση. Η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη 2», που άλλαξε αρκετές φορές το περιεχόμενό της, μάλλον δεν θα συνεχιστεί. Η Κατερίνα Ζαρίφη θα δοκιμαστεί σε άλλο concept τη νέα σεζόν.

Σχεδόν δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως, μετά το τέλος του ριάλιτι για νέες παρουσιάστριες «TV QUEEN» και ανεξαρτήτως τηλεθέασης, η Ιωάννα Μαλέσκου θα αναλάβει την καθημερινή πρωινή ζωντανή εκπομπή του σταθμού. Στη βραδινή ζώνη θα υπάρχουν και πάλι ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση, το τι μέλλει γενέσθαι στο Open θα αποφασιστεί μετά τις ευρωεκλογές.

Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αξιοποιηθεί και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά βέβαια τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Βάλτε και άλλους ύμνους για τον Αδάμαστο ΗΓΉΤΟΡΑ ΜΑΣ! Έρχονται Ευρωεκλογές, θα πέσει μπαγιόκο έξτρα σίγουρα!!
    Ρίξτε και στο εκράν πολλά μα πάρα πολλά ξέκωλα και ξώβυζα!! Τέτοια γουστάρουν τα δίποδα της κλειδαρότρυπας, και της Αποβλάκωσις, και μετά ψηφίστε όποιο νόμο σας διατάζουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ ΣΑΣ, μέχρι να ψοφήσει και ο τελευταίος ΡΑΓΙΆΣ!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This