Ατζούν: Δίνει τα… ρέστα του για την Καγιά!

Ο Τούρκος παραγωγός χρυσώνει το μοντέλο για μια νέα τηλεοπτική παραγωγή στον ΣΚΑΪ

Must Read

O Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί χρυσώνει τα ψηλόλιγνα πόδια της Βίκυς Καγιά!

Με γοργούς ρυθμούς δρομολογείται, όπως φημολογείται στη μιντιακή αγορά, η επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Μπορεί οι συζητήσεις που είχε με το ΑΝΤ1 το δημοφιλές μοντέλο να μην κατέληξαν σε κάποια συγκεκριμένη συμφωνία, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η αγαπητή παρουσιάστρια έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί για μια νέα τηλεοπτική παραγωγή, που θα βγει στη συχνότητα του Σκάι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι διαδόσεις που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του καναλιού του Νέου Φαλήρου μιλάνε για ένα καινούργιο παιχνίδι μόδας, το οποίο έχει στοιχεία από το γνωστό σε όλους μας «My Style Rocks» και έχει προβληθεί με επιτυχία στον τηλεοπτικό σταθμό TV8 της Τουρκίας, ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οπως ακούγεται στην τηλεοπτική πιάτσα, το παιχνίδι προορίζεται για τη ζώνη 15.00-17.00, που τώρα προβάλλεται το «My Style Rocks» με την Κατερίνα Καραβάτου. Εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία δημιουργούνται νέα δεδομένα εντός Σκάι. Με λίγα λόγια, φαίνεται πως το κανάλι επιλέγει οριστικά τη λύση των μαγνητοσκοπημένων formats. Βασικά στελέχη θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεται το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά ακόμη και στο σενάριο που εκείνη θα αποδεχόταν την παρουσίαση μιας μεσημεριανής ζωντανής εκπομπής.

Επίσης δημιουργείται μεγάλο ερώτημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου εντός του καναλιού του Φαλήρου, καθώς συνάντηση δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί, ωστόσο αναμένεται να γίνει.

Πάντως, η τηλεοπτική πορεία της Βίκυς Καγιά με αυτήν της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μοιάζουν. Αξίζει να θυμίσουμε ότι στην τελευταία σεζόν της Βίκυς Καγιά στο τιμόνι της παρουσίασης του «Shopping Star» η Παπαγεωργίου είχε θέση κριτή στο «Μy Style Rocks» στον Σκάι. Τώρα, αν πέσουν υπογραφές Ατζούν – Καγιά, θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο, με την Παπαγεωργίου να είναι οικοδέσποινα του «Shopping Star» και την ξανθιά οικοδέσποινα να βρίσκεται απέναντι από το Star με παραγωγή μόδας. Ο Σκάι έχει φτάσει πλέον στο σημείο μηδέν. Αμεσα θα πρέπει να καλέσει όσους ανήκουν στον τομέα της ψυχαγωγίας του καναλιού του Φαλήρου και τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν για να δει πώς θα φτιάξει  το νέο πρόγραμμά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This