Τους χαρίσαμε το όνομα «Μακεδονία» και τώρα καταργούν την Συμφωνία των Πρεσπών

Στην Εστία που κυκλοφορεί

Must Read

Διαβάστε στην «Εστία»: Αλλαγή δεδομένων μετά τη συντριπτική νίκη του VMRO στις εκλογές των Σκοπίων με 65% – Δεν προστάτευσε τους ιστορικούς τίτλους της εθνικής μας κληρονομιάς η σύνθετη ονομασία –  Οι αυταπάτες του Αλέξη Τσίπρα και η πενταετής ολιγωρία της ΝΔ – Ούτε τα σχολικά βιβλία του αλυτρωτισμού δεν άλλαξαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το πολιτικό προσωπικό της χώρας τα τελευταία τράντα χρόνια,θα πρέπει ν’αποτελέσει άμεσα αντικείμενο αναγνωρισμένης επιστημονικής έρευνας,ως προς το πώς είναι δυνατόν ,”ομοεθνείς”πολιτικοί μιας χώρας,μπορούν να φέρονται και να πράττουν,τόσο εχθρικά,τόσο ντροπιαστικά,τόσο επικίνδυνα,τόσο ηλίθια και τόσο αντίθετα κι ακατανόητα ως προς πάσα τί σωστό,ορθό,ωφέλιμο και συμφέρον της ίδιας τους της χώρας,των ανθρώπων της,το βιοποριστικό και πολιτιστικό της παρών και μέλλον ..
    ..
    Εννοιες όπως, δικαιοσύνη,λογική,πολιτική,καθήκον,κλπ,δεν έχουν καμία σχέση ως οποιαδήποτε κριτήρια ..

    ..
    Αμέσως μετά το όποιο πόρισμα της εξέτασης από ειδικούς,αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να περάσουν στην παγκόσμια πολιτική ιστορία σαν σημεία αναφοράς-και φυσικά προς αποφυγήν-ως τα μεγαλύτερα βλίτα που παρουσιάστηκαν και ενήργησαν ως εκπρόσωποι χώρας,με την ιδιότητα πολιτικού καθώς και του “αρχηγού”κομμάτων..
    ..
    Υστερα βέβαια από μιά τέτοια άκρως τιμητική διάκριση,θα πρέπει να δώσουν κι άμεση αναφορά ως προς τους λόγους των ενεργειών και των πράξεών τους,καθώς και για τα όποια κίνητρά τους καθώς και για τις αποφάσεις τους..
    Σε ποιούς;..
    Ας τους βρεί η ιστορία και η χρονική συγκυρία κάποτε,αφού δεν η χώρα που τους χρειάζεται,δεν μπορεί να τους έχει..
    Ολους αυτούς τους μασκαράδες,..
    ..
    ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This