Στο επίδομα θέρμανσης δίνει ο ανεπαρκής Πέτσας το κονδύλι για τον Τύπο

Must Read

Μετά τις έντονες παλινωδίες και αφού ακύρωσε το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων του Τύπου, ο παντελώς ανεπαρκής και ανίκανος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε χθες ότι το αδιάθετο για το 2019 ποσό (περίπου 7.000.000 ευρώ) θα διατεθεί τελικά στο επίδομα θέρμανσης.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας ανέφερε: «Σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών, το αδιάθετο ποσό για την ενίσχυση του Τύπου θα δοθεί στο επίδομα θέρμανσης, προκειμένου να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, που φέτος αναμένεται να φτάσουν τις 600.000».

Δείτε επίσης: Ανίκανος και επικίνδυνος ο Πέτσας: Πήραν πίσω τις ενισχύσεις-σκάνδαλο στον Τύπο

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το αδιάθετο ποσό θα προστεθεί στο κονδύλι των 68.000.000 ευρώ για το επίδομα θέρμανσης, προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα.

Κανείς, ασφαλώς, δεν έχει αντίρρηση γι’ αυτό, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε η κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη ενέργεια να οδηγήσει σε αργό θάνατο τον Τύπο και ειδικά στις αμιγώς δημοσιογραφικές επιχειρήσεις, υπέρ των επιχειρηματικών που χρησιμοποιούν τον Τύπο ως μέσο πίεσης.

Επιπλέον, ο κ. Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανακοίνωσης νέων θετικών μέτρων από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη σημερινή παρέμβασή του στη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, ενώ έκανε και έναν απολογισμό του πρώτου εξαμήνου της θητείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This