Η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε στον Alpha και η Ελεονώρα Μελέτη διαδέχεται ξανά την Ελένη Μενεγάκη

Must Read

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Έτσι δεν λένε; Το ίδιο ισχύει και για την τηλεοπτική ιστορία. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν δείτε την Ελεονώρα Μελέτη να καλύπτει την επόμενη σεζόν το κενό που θα αφήσει πίσω της η Ελένη Μενεγάκη, φεύγοντας από τον Alpha.

Ήταν το μακρινό 2004, όταν η σημερινή οικοδέσποινα του late nigh show «Μεσάνυχτα» πήρε τη θέση της «ωραίας Ελένης» στον «Πρωινό καφέ» του ΑΝΤ1, έπειτα από την ηχηρή μεταγραφή της τελευταίας στον Alpha. Δεκάξι ολόκληρα χρόνια μετά ένα παρόμοιο σενάριο έχει αρχίσει να ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

«Είμαι αργή να πάρω αποφάσεις, αλλά άμα τις πάρω… τρένο τις πάω» είπε χθες το μεσημέρι μέσω της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη, ατάκα που πολλοί εξέλαβαν ως ξεκάθαρο μήνυμά της προς τη διοίκηση του καναλιού.

Ως γνωστόν, η λαμπερή παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να σταματήσει τη συνεργασία της με τον σταθμό της Κάντζας τον ερχόμενο Ιούνιο, οπότε λήγει το τετραετές συμβόλαιό της.

Πρώτο όνομα η Ελεονώρα Μελέτη

Λέγεται, μάλιστα, ότι έχει ενημερώσει γι’ αυτό τους ιθύνοντες του Alpha από τις αρχές του χρόνου με σχετική επιστολή. Από την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, οπότε έγινε γνωστή η παραπάνω είδηση-βόμβα, η διοίκηση του καναλιού έχει αρχίσει να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα στη μεσημεριανή ζώνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό της Ελεονώρας Μελέτη, καθώς πρόκειται για μια παρουσιάστρια με μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, τόσο σε ζωντανές εκπομπές, όπως ήταν ο «Πρωινός καφές» και η «Πρωινή Μελέτη», όσο και στις μαγνητοσκοπημένες, όπως είναι τα «Μεσάνυχτα», που παρουσιάζει με επιτυχία από πέρυσι.

Σε ρόλο… μπαλαντέρ φαίνεται να «παίζει» πλέον το όνομα της Αντελίνας Τελώνη – Βαρθακούρη, η οποία ξεχώρισε φέτος μέσω της επιτυχημένης ταξιδιωτικής εκπομπής του Star «Globetrotters» μαζί με τον άντρα της Χάρη Βαρθακούρη. Όπως μετέδωσε, μάλιστα, χθες η εκπομπή του Open «Μεσημέρι #yes», η Αντελίνα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha, όπου θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Και κάπως έτσι άρχισαν οι φήμες πως μπορεί να προορίζεται επίσης για τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Για να δούμε…

Δείτε επίσης: Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν με νέα ανακοίνωση για το «διαζύγιό» τους με τον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This