Εκτός (και) η Κάλια Ελευθερίου από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Must Read

Συνεχίζονται το άγριο παρασκήνιο και οι αποχωρήσεις από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τον παρουσιαστή μετά την ποινή του ΕΣΡ στην εκπομπή του Σκάι αναφορικά με το επεισόδιο με τη φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Η πρώτη «ηχηρή» αποχώρηση ήταν αυτή της Ελεάννας Τρυφίδου.

Η πρώην αρχισυντάκτρια του Λιάγκα απολύθηκε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ποινής για την εκπομπή, κάτι που στοίχισε πολύ στον παρουσιαστή, καθώς η Ελεάννα, εκτός από καλή του φίλη, ήταν και το στήριγμά του «πίσω από τις κάμερες».

Ο αποδεκατισμός της εκπομπής συνεχίστηκε με δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις. Η πρώτη ήταν του δημοσιογράφου Γιώργου Μπέζα έπειτα από έντονο καβγά που είχε με τη νέα αρχισυντάκτρια Γωγώ Σαμπάνη, αλλά και του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη, ο οποίος θεώρησε ότι πλέον το περιεχόμενο της εκπομπής δεν τον αντιπροσωπεύει.

Διαβάστε επίσης: Με διπλό «πακέτο» στο Open η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν χθες στην εκπομπή του Open «Μεσημέρι #yes», το μπαράζ αποχωρήσεων συνεχίζεται με την απομάκρυνση ακόμη ενός προσώπου, αυτή τη φορά από το πάνελ της εκπομπής. Πρόκειται για τη νεαρή Κύπρια Κάλλια Ελευθερίου, που της ανακοινώθηκε η απόλυσή της.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, απολύθηκε ακόμη μία δημοσιογράφος του Γιώργου Λιάγκα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι θα υπάρξουν άλλες δύο αποχωρήσεις.

Τελικά, όπως πάει το πράγμα, σε λίγο η εκπομπή θα μείνουν «τρεις κι ο κούκος» με τον Λιάγκα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This