Σάββατο 12/6/2021

Netflix και Σειρηνάκης «κονταροχτυπιούνται» λόγω κορωνοϊού, αλλά στο τέλος της βραδιάς… κερδίζουν όλοι!

Την τιμητική τους θα έχουν οι συνδρομητικές -και μη- πλατφόρμες ψυχαγωγικού περιεχομένου παντός τύπου και γούστου!

Και αυτό διότι προκάλεσε αναστάτωση και…. αμηχανία σε όλους το ξαφνικό αλλά αναμενόμενο -και σίγουρα σωστό- κλείσιμο των καφέ, των μπαρ και των κέντρων διασκέδασης.

Πολλές και πολλοί λοιπόν, έτρεξαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα, να μην λείψει τίποτα τις επόμενες ημέρες και να αντικαταστήσει με… αξιοπρέπεια την διασκέδαση των Ελλήνων που -όπως και να το κάνουμε- έχουμε πολύ ψηλά στην ημερήσια ατζέντα μας!

Το σίγουρο είναι, πως πλήρως εφοδιασμένες/οι κατ’ οίκον «ψυχαγωγικές» βραδιές θα έχουν την τιμητική της!

«Netflix and chill» λοιπόν, ή αλλιώς ταινία, βίντεο και άραγμα. Πολλές ταινίες, σειρές και ό,τι βιντεάκι τραβά η ψυχή σου θα το βρεις στα Netflix, Prime, Hulu, YouTube και σε άλλα πολλά… που αναμένεται από σήμερα το βράδυ να κατακλύσουν τις οθόνες των τηλεοράσεων, των υπολογιστών και των κινητών μας.

Διαβάστε επίσης: Ο κορωνοϊός «απογείωσε» Facebook και Instagram αλλάζοντας τις… σχέσεις! Η νέα μόδα του sexting, του… ροζ FaceTime και οι κίνδυνοι

Στα πλαίσια λοιπόν των γενικών απαγορεύσεων… το streaming θα πάρει φωτιά, και δεν θα είναι καθόλου λίγοι εκείνοι που θα αναζητήσουν και… πονηρό περιεχόμενο.

Και αυτή η μερίδα του κοινού, σκέφτηκε ο «άρχων» της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρίας παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου!

Το αποτέλεσμα; Ο Δημήτρης Σειρηνάκης αποφάσισε αυτές τις δύσκολες μέρες που όλες κι όλοι θα κλειστούν σπίτι… να «χαρίσει» απλόχερα στο ελληνικό κοινό μια από τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου που διαθέτει στον ιστότοπο της εταιρίας! Ετσι με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο… θα την βρει ο οποιοσδήπτε με χαρακτηριστική άνεση και μάλιστα δωρεάν!

Η «μάχη» ανάμεσα στις παραπάνω υπηρεσίες και στο… πονηρό (και δωρεάν) περιεχόμενο, αναμένεται σκληρή! Μάχη που θα βγουν σίγουρα όλοι νικητές!

Και ναι, το σουβλάκι, η και η πίτσα της κεντρικής φωτογραφίας, όσες θερμίδες κι αν έχουν, είναι προτιμότερα από τον κορωνοϊό αν σκεφτεί κανείς ότι επίσης συνδυάζεται υπέροχα με τις υπηρεσίες που προαναφέραμε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ