Σάββατο 12/6/2021

Εκμετάλλευση στο έπακρο: Τηλεμάρκετινγκ-ντροπή του Έψιλον που… ξεπουλάει μάσκες με 14,99 ευρώ!

Την ώρα που οι ιατρικές μάσκες και τα αντισηπτικά τζελ βρίσκονται σε έλλειψη και ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας αυξάνονται μέρα με τη μέρα, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν εκμεταλλευόμενοι τον πανικό του τηλεοπτικού κοινού.

Ο λόγος για την πάλαι ποτέ παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία τις τελευταίες μέρες πουλά μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Νέο Έψιλον του Φίλιππου Βρυώνη, έξι μάσκες κι ένα τζελ αντί… 14,99 ευρώ! Ωστόσο, η αισχροκέρδεια και η αναλγησία του τηλεοπτικού σταθμού και της ίδιας της τηλεπωλήτριας δεν σταματούν εδώ, καθώς στο ανωτέρω ποσό προστίθενται και 10 ευρώ ως έξοδα αποστολής!

Δείτε επίσης: Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλει την εργοδοσία της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» για προκλητική μείωση μισθών

Εν ολίγοις, ο απελπισμένος πολίτης που «βομβαρδίζεται» διαρκώς από δυσοίωνες προβλέψεις λόγω της πανδημίας καλείται να καταβάλει το ποσό των 24,99 ευρώ προκειμένου να εξασφαλίσει έξι μάσκες κι ένα τζελ για την προστασία τη δική του και των οικείων του.

«Σιωπή» από το ΕΣΡ

Σε κάθε περίπτωση, εγείρει σοβαρά ερωτήματα το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει παρέμβει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προκειμένου να σταματήσει όσο το δυνατό γρηγορότερα την εξαπάτηση των πολιτών από εκείνους που βλέπουν την πανδημία ως ευκαιρία μεγιστοποίησης των κερδών τους.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η χρήση μάσκας συνίσταται μόνο σε άτομα που εμφανίζουν αναπνευστικά συμπτώματα, όπως βήχα ή φτάρνισμα, και, φυσικά, σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ