Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Σε αναστολή συμβάσεων εργασίας οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Δεκάδες εργαζόμενοι των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» ενημερώθηκαν τηλεφωνικά την Τρίτη, από το λογιστήριο της Alter Ego, πως η εταιρεία προχωρά σε αναστολή συμβάσεων εργασίας.

Η Alter Ego προστίθεται, έτσι, στη μακριά λίστα των εταιρειών εκείνων που κάνουν χρήση της ευεργετικής νομοθεσίας των έκτακτων μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Ωστόσο, στην περίπτωση του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης εταιρείας, είναι απορίας άξιο αν έχει πραγματικά την ανάγκη να γλιτώσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, δημιουργώντας, παράλληλα, μια νέα «δεξαμενή» υποψηφίων ανέργων.

Και αυτό διότι, το όφελος για την Alter Ego από την αναστολή συμβάσεων εργασίας υπολογίζεται στα 200.000 – 250.000 ευρώ περίπου.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ