Η αιχμηρή τοποθέτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την κόντρα «Mr Ράδιο Αρβύλα» – Αρναούτογλου

Must Read

Τραβάτε με κι ας κλαίω… Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε σε συνέντευξή του πως δεν πρόλαβε, ούτε θέλει να πάρει θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως ανέφερε ωστόσο αμέσως μετά: «Ο Κανάκης έχει της… εκπομπής του τον χαβά!». Σκεφτείτε, δηλαδή, να ήθελε να τοποθετηθεί δημόσια τι θα έλεγε το στόμα του!

Ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, που διατηρεί και τη δική του ενότητα στην εκπομπή, το «Ouga Challenge», μίλησε στο «Έθνος ΤV» και κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στην κόντρα του «Άρνι» με τον «Mr Ράδιο Αρβύλα».

«Τη διαμάχη Αρναούτογλου – Κανάκη πώς την είδες; Πήρες θέση νομίζω…» του απηύθυνε τον λόγο ο δημοσιογράφος. «Δεν πρόλαβα να πάρω θέση. Θα μου επιτρέψεις να μην πάρω ούτε τώρα θέση. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που ο ένας είναι στον ΑΝΤ1 και ο άλλος ήταν στο κανάλι για πολλά χρόνια. Χωρίς να το έχω επιδιώξει ξέρω πράγματα και καταστάσεις, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες» απάντησε ο Δημήτρης και κατόπιν πήρε θέση υπέρ του Αρναούτογλου.

«Ήταν όμως πολύ άκυρο και άκαιρο το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη. Είχε της εκπομπής του τον χαβά, για να μην πω τίποτε άλλο. Στην ουσία των πραγμάτων είναι αστείο να μιλάμε για αντιγραφές. Ο,τι κάνουμε φέρει την προσωπική μας σφραγίδα. Στην αμερικανική τηλεόραση υπάρχουν οκτώ ίδια talk shows, όμως ο κάθε παρουσιαστής το κάνει με τον τρόπο του. Και εμένα πήραν στοιχεία από το “Ouga Challenge”, η Τσολάκη, παλαιότερα ο Κρατερός Κατσούλης, που εγώ με τη σειρά μου είχα πάρει από τον Γαλιφιανάκη. Έτσι είναι. Ο καθένας βάζει το προσωπικό του στίγμα» είπε.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This