Εθνικό σαμποτάζ στον τουρισμό, από το υπουργείο τουρισμού!

Must Read

Την ώρα που η πανδημία έχει επιφέρει μία πρωτοφανή κρίση στον κλάδο του τουρισμού, κλάδος υπαρξιακής σημασίας για την ελληνική οικονομία, το αρμόδιο υπουργείο που υποτίθεται ότι καλείται με την δράση του να αναστρέψει τις συνέπειες του κορονοϊού, κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει ότι έχει απομείνει από το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Δεν θα αναφερθούμε καν στο φιάσκο με την Thomas Cook, που ο υπουργός Θεοχάρης υποδεχόταν στο υπουργείο του ως αξιόπιστο εταίρο, λίγες εβδομάδες πριν την χρεοκοπία που επέφερε οικονομική ζημιά μισού δις στις ελληνικές επιχειρήσεις. Δεν θα αναφερθούμε ούτε στην πλήρη ανυπαρξία του υπουργείου πριν την έλευση της πανδημίας, μέχρι και τον Μάρτιο, όταν υποτίθεται ότι δομούνται οι συνθήκες της τουριστικής περιόδου.

Θα εστιάσουμε αποκλειστικά στα τελευταία εικοσιτετράωρα, όπου οι ενέργειες αξιωματούχων του υπουργείου προσομοιάζουν σε οργανωμένη προσπάθεια δολιοφθοράς του κλάδου στην Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε το newsbreak.gr, ο υπουργός Θεοχάρης ήταν αυτός που διακίνησε την απίστευτη λίστα με τις περιοχές υψηλής επικινδυνότητας. Λίστα που περιελάμβανε ακόμα και νησιά που δεν είχαν παρουσιάσει ούτε ένα κρούσμα και προκάλεσε εκτός από την οργή αρχών και επιτηδευματιών του τουρισμού, την συντονισμένη εκμετάλλευση της από ξένους τουρ οπερέιτορς προκειμένου να εκβιάσουν τους έλληνες και να ρίξουν τις τιμές!

Η απόπειρα συγκάλυψης αυτής της ενέργειας έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα με τον υφυπουργό κύριο Κόνσολα να στρέφεται ευθέως κατά του πολιτικού του προϊσταμένου και το Μαξίμου να παρεμβαίνει πυροσβεστικά υποχρεώνοντας τους σε κοινή δήλωση μετανοίας.

Αφού λοιπόν κατάφεραν να απαξιώσουν τις περισσότερες τουριστικές περιοχές της Ελλάδος, σειρά είχε ο κλάδος των ξενοδόχων, που αποτελεί την ραχοκοκαλιά του ελληνικού τουρισμού. O έργο αυτό ανέλαβε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου τουρισμού, κύριος Κώστας Λούλης ο οποίος με μία απίστευτη δήλωση εξόργισε ακόμα και τους πιο ορκισμένους φίλους της κυβέρνησης – ξενοδόχους. Ο κύριος Λούλης λοιπόν δήλωσε δημοσίως ότι προτιμά τις διακοπές στα ερημονήσια, διότι – όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε –«Η παρέα μας εκεί είναι τα πουλιά και τα ψάρια, τα τζιτζίκια και τίποτ’ άλλο. Δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος να είμαστε σε ένα ξενοδοχείο, να περιμένουμε ουρά, στον μπουφέ και να κινδυνεύουμε«…

Ο κύριος Λούλης φυσικά δεν έχει το άγχος του βιοπορισμού και μπορεί να κάνει διακοπές σαν χίπης. Κάποια στιγμή όμως να μας πει ποια ακριβώς η συμβολή των χίπις στο Α.Ε.Π.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This