Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! Ακόμα μια αναβολή στην πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού

Must Read

Εκνευρισμός και απογοήτευση για 526.051 εργαζόμενους (των οποίων οι συμβάσεις εργασίας ήταν σε αναστολή και τον Μάιο) οι οποίοι περίμεναν από την Τετάρτη 10 Ιουνίου να δούνε στους λογαριασμούς τους την αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Τελικά ανακοινώθηκε ότι η πίστωση των λογαριασμών θα γίνει την Δευτέρα 15 Ιουνίου, εξοργίζοντας τους πάνω από μισό εκατομμύριο εργαζόμενους οι οποίοι έχουν να πληρωθούν (κάποιοι από αυτούς) από τα μέσα Απριλίου και οι οποίοι περίμεναν πως και πως το ποσό αυτό είτε για να πληρώσουν λογαριασμούς είτε για να ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο.

Είναι απορίας άξιον γιατί ένα –πραγματικά- ασήμαντο και προαποφασισμένο ποσό να μην δίνεται στην ώρα του ειδικά όταν οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες και σαφώς μπορεί δυσχεραίνει και την κίνηση της αγοράς.

Νομίζουμε ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης οφείλει να εξηγήσει τον λόγο της νέας καθυστέρησης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This