Απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ και το 2020 οι πυρόπληκτοι σε Μάτι και Κινέττα

Must Read

Το υπουργείο Οικονομικών, προβλέπει τροπολογία για την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για το έτος 2020 που αφορά τους πυρόπληκτους για τις 23 και 24 Ιουλίου του 2018, των περιοχών Μάτι και Κινέττα.

Η συγκεκριμένη τροπολογία, που ίσχυε και τα έτη 2018 και 2019, αφορά την απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα που βρίσκονται σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Επίσης, στην συγκεκριμένη τροπολογία υπάγονται οι ιδιοκτήτες των οικημάτων, εναλλακτικά είτε Δελτίου Επανελέγχου ή Έκθεσης Αυτοψίας ή Πρωτοκόλλου Αυτοψίας Επικινδύνως Ετοιμόρροπου Κτηρίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που θα έχουν εκδοθεί έως τις 31.12.2020.

Επιπρόσθετα, παρατείνεται η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τα δικαιώματα επί του συνόλου της ακίνητης περιουσίας των αδικοχαμένων, από τις πυρκαγιές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ανθρώπων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This