Στον αέρα παραμένει η πρώτη κατοικία -Από τους 300.000 δανειολήπτες μόνο οι 11.397έχουν υποβάλει αίτηση

Must Read

Κοροϊδία η κρατική επιδότηση: Από 90% της μηνιαίας δόσης, μέχρι τα 600 ευρώ, μειώνεται στο 70% το γ ́τρίμηνο, υπό τον όρο ότι τα δάνεια είναι ενήμερα και οι οφειλέτες είναι…κορονοϊόπληκτοι!

Άρθρο του Μάκη Κουρή στο «ΠΑΡΟΝ» της Κυριακής

Άνθρακες ο θησαυρός… Με όλη τη σημασία της λέξης. Από τους 300.000 δανειολήπτες μόνο οι 11.397έχουν υποβάλει αίτηση.

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι έδωσε λύση για να μη χάσουν οι δανειολήπτες την πρώτη κατοικία τους, η οποία μέχρι τώρα είχε την προστασία που είχε νομοθετήσει η Λούκα Κατσέλη, την οποία παρέτεινε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα με τον «νόμο Φλαμπουράρη» μέχρι τις 30 Απριλίου του 2020.

Πλέον,όμως, με βάση την παράταση που έδωσε η… φιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το τέλος Σεπτεμβρίου ανοίγει ο δρόμος για πλειστηριασμούς και κατασχέσεις και δεκάδες χιλιάδες οικογένειες θα βρεθούν στον δρόμο γιατί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξυπηρετήσουν το δάνειό τους.

Απλώς, η… ευαίσθητη κυβέρνηση της ΝΔ προσφέρει το «πρόγραμμα γέφυρα» για να βγουν στην απέναντι όχθη οι κορονοϊόπληκτοι δανειολήπτες, αλλά πως;

Η κρατική επιδότηση από το 90% της μηνιαίας δόσης, μέχρι τα 600 ευρώ, μειώνεται στο 70% το γ ́τρίμηνο, υπό την προϋπόθεση ότι τα δάνεια θα είναι ενήμερα (!) αλλά και ότι οι δανειολήπτες θα έχουν λεφτά να πληρώνουν τη μηνιαία δόση για τους επόμενους εννέα μήνες (διάστημα για το οποίο θα ισχύει η «γέφυρα»).

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This