Σας ενδιαφέρει: 4-23 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις μεταβολής μισθώματος (δηλώσεις Covid)

Must Read

Νέα προθεσμία μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου έχουν οι εκμισθωτές ακινήτων για να υποβάλουν τις δηλώσεις μεταβολής του μισθώματος (Δηλώσεις Covid).

Πρόκειται για:

  • α) αρχικές δηλώσεις για τους μήνες Μάρτιο έως και Ιούνιο, για όσους δεν τις έχουν υποβάλει και
  • β) τροποποιητικές για τους μήνες Μάρτιο έως και Αύγουστο.

Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται από την 4η Σεπτεμβρίου έως και την 23η Σεπτεμβρίου και αφορά όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων που εισέπραξαν μειωμένα ενοίκια κατά 40% στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρει η απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, η παραπάνω χρονική προθεσμία ισχύει και για την τυχόν υποβολή των αρχικών ή τροποποιητικών Δηλώσεων Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας, οι οποίες πρέπει να υποβληθούν πριν από την υποβολή των Δηλώσεων Covid.

Η αποδοχή από τους μισθωτές των αρχικών Δηλώσεων Covid για Μάρτιο έως και Ιούνιο 2020, καθώς και των τροποποιητικών Δηλώσεων Covid για Μάρτιο έως και Αύγουστο 2020 μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και την 1η Οκτωβρίου 2020.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This