Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Στο σφυρί ακίνητο της Μπριγκίτε Παπασταύρου για χρέη σε τράπεζα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στο σφυρί βγάζει η Alpha Bank ακίνητο της γνωστής κ. Μπριγκίτα Παπασταύρου, για χρέη. Ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, διότι εάν νεοκλασικά ακίνητα στην Πλάκα φτάνουν στο σημείο να βγαίνουν στο σφυρί σε δημόσιο πλειστηριασμό, τότε η οικονομία αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα.

Η σελίδα του πλειστηριασμού

Η Μπριγκίτε Παπασταύρου είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να προωθήσει την εταιρεία της. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της στην τράπεζα, έτσι έπεσε κι αυτή στον κυκεώνα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, όπως κάθε άλλος δανειολήπτης που δεν μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Η κυρία Παπασταύρου είχε απασχολήσει την επικαιρότητα τότε με το σκάνδαλο της ΑΓΡΟΤΗΜΑ, για το οποίο όμως έλαβε χάρη από τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Η ίδια τότε είχε δηλώσει πως τους παράνομους διορισμούς στην ενλόγω εταιρεία τους είχε υπογράψει μετά από πίεση του τέως υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου.

Πως δικαιολογούσε η κυρία Παπασταύρου τους παράνομους διορισμούς που είχε υπογράψει. Πηγή, Ελευθεροτυπία.

Να σημειωθεί ότι η «ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε.» δημιουργήθηκε στα τέλη του 2008 με υπουργό Τουρισμού τον Αρη Σπηλιωτόπουλο και αποτέλεσε συνέχεια της «Αγροτουριστικής», την οποία επίσης διηύθυνε επί Ν.Δ. η Μπ. Παπασταύρου, τον διορισμό της οποίας στην «ΑΓΡΟΤΗΜΑ» υπέγραψε ως υπουργός Τουρισμού ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Τον Νοέμβριο του 2008 το Ιδρυμα Λαμπράκη, που διατηρούσε στενή συνεργασία με την «Αγροτουριστική» και αργότερα με την «ΑΓΡΟΤΗΜΑ» οργάνωσε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής κατά την οποία, παρουσία φορέων του τουρισμού και του προέδρου του ιδρύματος Χρ. Λαμπράκη, ο τότε υπουργός Τουρισμού Αρης Σπηλιωτόπουλος και η πρόεδρος της «ΑΓΡΟΤΗΜΑ» κα Παπασταύρου παρουσίασαν εκπαιδευτικό DVD για τον τουρισμό της υπαίθρου και τις ευκαιρίες για νέους επιχειρηματίες. Ο παιδευτικός χαρακτήρας αυτού του DVD ήταν προφανής…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ