Παρά τις υποσχέσεις είναι άγνωστο πότε θα πάρουν τα αναδρομικά οι 172.222 κληρονόμοι

Στο περίμενε οι κληρονόμοι για τα αναδρομικά

Must Read

Παράταση αγωνίας για τους κληρονόμους 172.222 θανόντων συνταξιούχων οι οποίοι δικαιούνται αναδρομικά.

Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Εργασίας επιβεβαίωσε πως για τους υπόλοιπους 967.625 συνταξιούχους τα αναδρομικά θα καταβληθούν μαζί με τις συντάξεις του Νοεμβρίου, οι κληρονόμοι θα πρέπει να περιμένουν έως ότου το «επιτελικό κράτος» καταφέρει να βρει λύση.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα γνωστοποιηθεί η νέα απλουστευμένη διαδικασία, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας του e-ΕΦΚΑ».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις δύο υπουργικές αποφάσεις που εξέδωσε ο Γιάννης Βρούτσης γίνεται λόγος για καταβολή έως το τέλος του έτους και μένει να αποδειχθεί πόσο καιρό ακόμα θα ταλαιπωρούνται οι κληρονόμοι.

Τα αναδρομικά που θα καταβληθούν αντιστοιχούν στις μειώσεις των κύριων συντάξεων για το χρονικό διάστημα από 11/6/2015 έως και 12/5/2016, με τον υπουργό Εργασίας να κάνει λόγο με περίσσιο θράσος για «πλήρη σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις», παρά το γεγονός ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι θα πρέπει να επιστραφούν αναδρομικά και για τις επικουρικές συντάξεις και τα δώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This