Δεν θα πληρωθούν όλοι οι συνταξιούχοι τον Νοέμβριο τα αναδρομικά

Παραδοχή Βρούτση...

Must Read

Την ώρα που στις τάξεις των συνταξιούχων ο αναβρασμός καλά κρατεί, ο Υπουργός Εργασίας αυτοσυγχαίρεται, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία καταβολής των αναδρομικών συνεχίζεται ομαλά.

Αυτή, εξάλλου, ήταν και η μοναδική αναφορά στην ανακοίνωση, που, όμως, ουδόλως καθησυχάζει τους χιλιάδες απόμαχους της ζωής που είδαν πενιχρά ποσά στους λογαριασμούς τους.

Βεβαίως, την ίδια στιγμή, ο κ. Βρούτσης παραδέχεται δημόσια ότι αυτό που είχε πει από του βήματος της Βουλής ο Πρωθυπουργός στις 29 Ιουλίου ότι «η κυβέρνηση θα καταβάλει εφάπαξ πλήρως και σε όλους τους συνταξιούχους μέσα στο 2020 τα αναδρομικά ποσά που δικαιούνται βάσει της απόφασης του ΣτΕ» ήταν λόγια του αέρα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, 1.145.551 συνταξιούχοι και δικαιούχοι των αναδρομικών ποσών θα λάβουν συνολικά 1.325.324.058,08 ευρώ, όταν το σύνολο των συνταξιούχων είναι τον Οκτώβριο 2.481.970 άτομα.

Επομένως 1.336.419 συνταξιούχοι και μάλιστα στην πλειονότητά τους όσοι λαμβάνουν μεσαίες και χαμηλές συντάξεις, μένουν εκτός καταβολών, με αποτέλεσμα να επανέρχονται ανά διαστήματα οι πληροφορίες περί στοχευμένου έκτακτου μερίσματος από την κυβέρνηση στα τέλη του έτους.

Την Τρίτη καταβλήθηκαν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (τέως ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ) και την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This