ΤΑΧΙS: Επιτέλους, «άνοιξε» ο κωδικός για τις αναστολές

Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι αδυνατούσαν να υποβάλουν φορολογική δήλωση

Must Read

Έξι εβδομάδες μετά το άνοιγμα του TAXIS για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων, το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι που είχαν τεθεί σε αναστολή εργασίας το 2020 ή είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ θα βρουν προσυμπληρωμένα στο σύστημα τα ποσά της έκτακτης ενίσχυσης που έλαβαν.

Όπως είχε επισημάνει η «δημοκρατία» από την πρώτη στιγμή, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που είχαν τεθεί σε αναστολή εργασίας αδυνατούσαν να υποβάλουν φορολογική δήλωση, καθώς δεν έβρισκαν στον σχετικό κωδικό του Ε1 τα ποσά της αποζημίωσης ειδικού σκοπού!

Μόλις χθες, το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι το τεχνικό πρόβλημα στο υπουργείο σε σχέση με την ανάρτηση βεβαιώσεων για φορολογική χρήση εργαζομένων που είχαν τεθεί σε ειδικά καθεστώτα αντιμετωπίστηκε και αναρτήθηκαν στην ΑΑΔΕ οι βεβαιώσεις για τις αποζημιώσεις εργαζομένων για το 2020.

Συγκεκριμένα, οι βεβαιώσεις που αναρτήθηκαν αφορούν τους εργαζομένους σε αναστολή εργασίας, εργαζομένους ενταγμένους στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ και δικαιούχους αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύστερα από μονομερή υπεύθυνη δήλωση (εργαζόμενοι τουρισμού, αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, ξεναγοί, τουριστικοί συνοδοί, εργαζόμενοι ειδικών κατηγοριών).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This