Επίδομα θέρμανσης: Παράταση για την υποβολή των δικαιολογητικών

Αλλάζουν και οι προθεσμίες για την καταβολή της δεύτερης δόσης

Must Read

Παράταση στην υποβολή των δικαιολογητικών για το επίδομα θέρμανσης της περιόδου 2020-21 δίνει το υπουργείο Οικονομικών με απόφαση που υπεγράφη από τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο, ενώ αλλάζουν και οι προθεσμίες για την καταβολή της δεύτερης δόσης.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει ότι το ποσόν επιδόματος θέρμανσης καταβάλλεται ως εξής: Έως την 31η Αυγούστου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 28η Φεβρουαρίου 2021.

Προς τον σκοπό αυτόν οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν στην πλατφόρμα έως την 23η Ιουλίου 2021 τα δικαιολογητικά αγορών λοιπών καυσίμων (εκτός του πετρελαίου θέρμανσης) που τιμολογήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 28η Φεβρουαρίου 2021.

Για το φυσικό αέριο θα καταχωρίζονται δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1/1/2021 έως 28/2/2021 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 29η Απριλίου 2021. Έως την 30ή Σεπτεμβρίου 2021 για ποσά που προκύπτουν κατόπιν εξέτασης ενστάσεων.

Αίτηση επανεξέτασης

Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ενδιαφερομένου ή χορήγησης επιδόματος μικρότερου του αιτούμενου ή αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να υποβάλει αίτηση επανεξέτασης αποκλειστικά εγγράφως προς τη Διεύθυνση Επιχειρησιακών Διαδικασιών (ΔΙΕΠΙΔΙ) μέσω της θυρίδας του TAXISnet (επιλογή «Ερωτήματα προς ΑΑΔΕ», θεματική κατηγορία «Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης») ως τη 15η Σεπτεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This