Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 3.500 εργαζομένους: Οι ωφελούμενοι θα λάβουν έως 750 ευρώ

Δικαιούχοι συμμετοχής είναι εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Must Read

Αιτήσεις συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης μπορούν να υποβάλουν από σήμερα και μέχρι τις 31 Αυγούστου εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης για 3.500 εργαζομένους με αντικείμενο την ενίσχυση των επαγγελματικών τους ικανοτήτων.

Δικαιούχοι συμμετοχής είναι εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ (μικτά) με ανώτερο ποσό τα 750 ευρώ μικτά.

Το πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης έχει συνολική διάρκεια 150 ώρες. Η επαγγελματική συμβουλευτική υποστήριξη θα είναι 15 ώρες ανά ωφελούμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://sbe121.gr/. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρέχονται λεπτομερή στοιχεία για το πρόγραμμα και οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης και την υποβολή των δικαιολογητικών συμμετοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κι όμως: Έγινε γκράφιτι στην Κωσταντινούπολη η εικόνα παίκτη της Φενέρμπαχτσε να χτυπά οπαδό!

Έγινε και αυτό στην Τουρκία! Γκράφιτι σε τοίχο στην Κωνσταντινούπολη έκαναν την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ,...

More Articles Like This