Κυριακή 1/8/2021

Freedom pass: Άνοιξε η πλατφόρμα των… φιλοδωρημάτων για τους νέους! – Ποιοι τα δικαιούνται

Όταν θέλει η κυβέρνηση, βρίσκει τα λεφτά! - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ

Από σήμερα οι νέοι ηλικίας από 18-24 ετών θα μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα freedompass.gov.gr και να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να τους χορηγούνται τα 150 ευρώ.

platforma

Ήρθαν τα «φιλοδωρήματα» για να πεισθούν οι νέοι! Βασικές προϋποθέσεις ή καλύτερα βασικοί… εκβιασμοί είναι αφενός να έχουν γεννηθεί μεταξύ 1996-2003 και αφετέρου να έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού ή έχουν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Αυτή είναι η διαδικασία για το voucher

  • ενδιαφερόμενοι κάνουν την αίτησή τους
  • στη σχετική πλατφόρμα με τους κωδικούς taxisnet
  • όποιος δεν έχει κωδικούς, θα πρέπει να πάει στο ΚΕΠ

Από ‘κει και πέρα ο δικαιούχος θα λαμβάνει όλες τις σχετικές οδηγίες μέσω e-mail και SMS, καθώς ο τραπεζικός φορέας θα επικοινωνεί απευθείας με τον πολίτη εντός δυο έως τριών ημερών και θα του δίνει την προπληρωμένη χρεωστική κάρτα, η οποία θα αποθηκεύεται στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού του κατόχου.

Πού θα χρησιμοποιούν οι νέοι το freedom pass

  • θα αφορά συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών, όπως τουρισμός και πολιτισμός
  • θα χρησιμοποιείται για αγορές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, e-shops αλλά και σε όλες τις συναλλαγές με POS
  • θα αφορά σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως αεροπορικές, ακτοπλοϊκές μεταφορές, ενοικίαση οχημάτων, καταλύματα, κάμπινγκ, ταξιδιωτικά γραφεία, μουσειακοί χώροι, κινηματογράφος, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις κ.ά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ