Λαϊκές αγορές: Αυτογελοιοποίηση Άδωνι με επίθεση στη «δημοκρατία»

Μόνο με τις ψήφους της Ν.Δ. πέρασε το νομοσχέδιο

Must Read

Νέο ρεσιτάλ αυτογελοιοποίησης έδωσε από βήματος Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιτιθέμενος στη «δημοκρατία», επειδή ασκεί κριτική ως οφείλει, αλλά και στους παραγωγούς, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, τους οποίους και ειρωνεύτηκε.

Κλείνοντας τη μαραθώνια συζήτηση στην Ολομέλεια επί του επίμαχου νομοσχεδίου, ο υπουργός ισχυρίστηκε ψευδώς ότι η εφημερίδα μας έκανε λόγο για «παλλαϊκή συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου», την ώρα που η «δημοκρατία» ουδέποτε προέβη σε σχετική αναφορά, παρά κατέγραψε απλώς από την πρώτη στιγμή την πάνδημη αντίδραση κατά του νομοσχεδίου από εμπλεκόμενους φορείς, αντιπολίτευση, αλλά και βουλευτές της Ν.Δ.

Το ρεπορτάζ της «δημοκρατίας» επιβεβαιώθηκε άλλωστε και από τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στη Βουλή, καθώς η Ν.Δ. ψήφισε μόνη της το νομοσχέδιο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάντως, προχώρησε σε εκτεταμένες νομοτεχνικές βελτιώσεις ικανοποιώντας σειρά ενστάσεων των «γαλάζιων» βουλευτών, οι οποίες ωστόσο δεν κάλυψαν ούτε την αντιπολίτευση ούτε και τους παραγωγούς.

Εξάλλου, η ουσία του νομοσχεδίου δεν άλλαξε, με την κριτική ότι επιχειρείται η μετατροπή των παραγωγών σε εμπόρους να παραμένει, όπως και οι ποινές εξοντωτικού χαρακτήρα. Παραμένει ακόμη και η υποχρέωση των παραγωγών να δηλώνουν τις τιμές των προϊόντων τους στην πλατφόρμα «e-Καταναλωτής».

Όσο για τους παραγωγούς που αντιδρούν σφόδρα στο νομοσχέδιο, ο υπουργός επέλεξε να τους ειρωνευτεί, λέγοντας «σιγά, πόσοι διαδήλωσαν κατά του νομοσχεδίου; Τους κέρασα και πορτοκαλάδα».

Διαβάστε ακόμα:

Διχασμός για την απεργία – «Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές» λέει η ΠΟΣΠΛΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This