«Βουτηγμένοι» στα χρέη, αλλά ο Σκυλακάκης τάζει λεφτά στις επιχειρήσεις!

Παραμύθι... ή πάμε σε εκλογές;

Must Read

Από τη μία η χώρα χρωστάει παντού, και από την άλλη η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παρουσίασε έναν άκρως αισιόδοξο προϋπολογισμό για το 2022! Τελικά έχουμε χρήματα ως χώρα, ή όχι; Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο, καθώς το οικονομικό επιτελείο αφενός δηλώνει ότι η Ελλάδα σιγά σιγά ανακάμπτει, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να κάνει προσλήψεις σε υγειονομικό προσωπικό για την ενίσχυση των σχολείων, αλλά ούτε και προσλήψεις στα σχολεία!

Όμως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, παρά το γεγονός ότι ζητά πίσω όσα χρήματα έδωσε στους επιχειρηματίες, τώρα τούς τάζει νέα μέτρα στήριξης! Ο κ. Σκυλακάκης διαβεβαίωσε ότι θα εκπλαγούμε θετικά το 2022 από την δυναμική της οικονομίας, παρά το πρόβλημα του πληθωρισμού!

Τη Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται από τους περιορισμούς που έχουν ληφθεί για τη διασπορά του κορωνοϊού, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ανέφερε ότι θα υπάρξουν σημαντικές βοήθειες σε ό,τι αφορά την φορολογία, ενώ το εισόδημα των πολιτών θα ενισχυθεί με υψηλότερους μισθούς.

Μάλιστα, ανέφερε ότι φέτος θα έχουμε 11 δισ. ευρώ επενδύσεις, δηλαδή θα σημειωθεί υπερδιπλασιασμός των δημοσίων επενδύσεων και παράλληλα θα έχουμε επενδυτικά κίνητρα με τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This