Taxisnet: Κάντε επικαιροποίηση γιατί σάς περιμένουν περιπέτειες!

Τι συμβουλεύει η ΑΑΔΕ

Must Read

Άμεση επικαιροποίηση των προσωπικών τους στοιχείων στο taxis θα πρέπει άμεσα να κάνουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι, διότι διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Όλοι οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα πρέπει δουν ξανά τα στοιχεία που έχουν δηλώσει, email και τηλέφωνο, ώστε αυτά να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ποιες οι επιπτώσεις

Σε περίπτωση που δεν αλλαχθούν τα στοιχεία επικοινωνίας, τότε οι φορολογούμενοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα και δυσκολίες, αφού αν κάποιος δεν έχει επικαιροποιήσει τα στοιχεία του, ενημερώνοντας την ΑΑΔΕ για το email ή το αριθμό του τηλεφώνου του (σταθερού ή κινητού) δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία, ότι δεν έχει λάβει κάποια ειδοποίηση από τις φορολογικές αρχές π.χ. για την ύπαρξη οφειλής.

Σύμφωνα με την απόφαση, τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, καθώς και οι νομικές οντότητες, που είναι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οφείλουν να επικαιροποιούν στην ψηφιακή πύλη myAADE, στην επιλογή «Μητρώο και Επικοινωνία» και στην ενότητα «Στοιχεία Επικοινωνίας», τα στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας τους, ήτοι τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τα τηλέφωνα τους (κινητό και σταθερό τηλέφωνο). Τα στοιχεία αυτά δύναται, κατ’ επιλογή του ενδιαφερόμενου, να συγχρονίζονται με το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This