Δραματική πρόβλεψη: Στα 2,5 ευρώ η βενζίνη μέχρι το τέλος της εβδομάδας

«Παγωμένοι» οι ιδιοκτήτες οχημάτων

Must Read

Εκρηκτικό είναι πλέον το ράλι ανόδου στις τιμές των καυσίμων με την τιμή της βενζίνης να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ εντείνοντας την πίεση σε νοικοκυριά κι επιχειρήσεις και καθιστώντας πλέον επιτακτική ανάγκη την παρέμβαση του κράτους.

Οι οδηγοί παρακολουθούν με απόγνωση τις εξελίξεις, καθώς οι τιμές των καυσίμων δεν έχουν προηγούμενο. Η ακρίβεια δείχνει να μην έχει ταβάνι, και σύμφωνα με τις τελευταίες δυσοίωνες προβλέψεις έρχονται τα χειρότερα στη βενζίνη.

Στα 2,5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη!

Ενδεικτική της κατάστασης η πρόβλεψη του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργου Ασμάτογλου, που είπε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μέχρι την Παρασκευή δηλαδή, η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο. 

Όπως είπε ο κ. Ασμάτογλου, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο. Εξήγησε, πάντως ότι, στην περίπτωση που υπάρξει μείωση στα καύσιμα, θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης.

Διαβάστε ακόμα:

Σε λίγο οι Έλληνες θα πηγαίνουν με τα… πόδια: Ξεπέρασε τα δύο ευρώ η αμόλυβδη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This