Επίδομα βενζίνης… μετ’ εμποδίων: Μετά το Πάσχα ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

Οι δικαιούχοι περιμένουν τα χρήματα από τις αρχές Απριλίου!

Must Read

Ασυνεπής στις προαναγγελίες της είναι για άλλη μία φορά η κυβέρνηση, καθώς δεν κατάφερε να κάνει πράξη τα λεγόμενά της και να δώσει στους δικαιούχους την επιδότηση των καυσίμων.

Για άλλη μία φορά, οι Έλληνες στο ίδιο έργο θεατές! Οι εκδρομείς που είχαν στην άκρη κάποια χρήματα με δυσκολία κατάφεραν να φύγουν, οι υπόλοιποι που ήλπιζαν στο επίδομα βενζίνης, τελικά έμειναν στα σπίτια τους! Το οικονομικό επιτελείο τρέχει και δεν φτάνει ώστε να «ανέβει» η περιβόητη πλατφόρμα αιτήσεων. Όταν τα στελέχη της κυβέρνησης ανακοίνωσαν το μέτρο για πρώτη φορά έθεταν ένα χρονικό πλάνο που αφορούσε στις πρώτες μέρες του Απριλίου. Στη συνέχεια μιλούσαν για την προηγούμενη εβδομάδα ή το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη.

Στόχος πλέον της κυβέρνησης να ανοίξει τη Μεγάλη Πέμπτη! Αλλά φαίνεται πολύ δύσκολο και εντελώς ανέφικτο… Το πιθανότερο σενάριο είναι, η πλατφόρμα να είναι έτοιμη την Τρίτη του Πάσχα, καθώς νωρίτερα δεν θα είναι εφικτό τεχνικά. Την ίδια, επιπρόσθετα προβλήματα έχει προκαλέσει η ιδέα των επιπλέον 5 ευρώ, με τη χρήση ψηφιακής κάρτας.

Διαβάστε ακόμα:

Επίδομα βενζίνης: Στην… αναμονή οι δικαιούχοι – Κλειστή η πλατφόρμα παρά τις προαναγγελίες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This