«Ντελίριο» με την τιμή της βενζίνης: Κάθε μέρα αυξάνεται κατά 1 με 2 λεπτά!

Κινδυνεύει να φτάσει τα 3 ευρώ

Must Read

Δίχως «φρένα» οι αυξήσεις στα καύσιμα, με τους ιδιοκτήτες οχημάτων να είναι κυριολεκτικά σε απόγνωση και σε πολλές περιπτώσεις έχουν σηκώσει «χειρόφρενο», έχοντας το όχημα τους μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις. Παράλληλα, οι παράγοντες της αγοράς να προειδοποιούν για νέο «ράλι» σε βενζίνη και το πετρέλαιο.

Τι και να έδωσε το κράτος το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο Fuel Pass! Αυτό δεν έφτανε ούτε για ένα γέμισμα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι πρατηριούχοι που προβλέπουν ότι η βενζίνη θα αγγίξει ακόμα και τα 3 ευρώ! Η αμόλυβδη ξεπερνάει ήδη τα 2,5 ευρώ το λίτρο σε ορισμένα νησιά, ενώ την ίδια ώρα στην Αττική, η μέση τιμή της έχει φτάσει στα 2,20 ευρώ, η ενισχυμένη «100άρα» στα 2,38 ευρώ, ενώ το πετρέλαιο κίνησης στα 1,85 ευρώ.

Οι διακυμάνσεις που παρατηρούνται στις τιμές είναι μεγάλες. Περιοχή ανά περιοχή αλλάζουν. Ενδεικτικό είναι ότι στον Ασπρόπυργο μπορεί να βρει κανείς αμόλυβδη σε τιμή που είναι κάτω των 2 ευρώ, ενώ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Πετράλωνα έχει ξεπεράσει τα 2,30 ευρώ.

Αυτές είναι οι ακριβότερες περιοχές

Σε αρκετές περιοχές της χώρας η τιμή του λίτρου της βενζίνης έχει φθάσει πλέον τα 2,50 ευρώ, όπως στην Κύθνο, την Σαντορίνη, την Αμοργό. Στην Κύθνο στα 2,50 ευρώ το λίτρο, ενώ στην Αμοργό και την Σαντορίνη στα 2,489 ευρώ και 2,48 ευρώ το λίτρο αντίστοιχα. Αρνητικές πρωτιές καταγράφουν οι Παξοί με 2,57 ευρώ και η Νίσυρος στα 2,61 ευρώ. Στην Πάτμο, όπου η αμόλυβδη είχε φθάσει τα 2,5 ευρώ, μετά από παρέμβαση της εταιρείας, η τιμή έπεσε 15 λεπτά.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Έβαλε 133 ευρώ βενζίνη και έγινε… καπνός!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This