Φορολογικές δηλώσεις 2022: Με ρυθμούς… χελώνας – Θα δοθεί παράταση;

Τα σενάρια και οι πληροφορίες

Must Read

Κανένα ενδιαφέρον δεν φαίνεται να εκδηλώνουν οι φορολογούμενοι αναφορικά με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το οικονομικό επιτελείο έχει αποφασίσει ήδη να δοθεί παράταση διότι η καταληκτική ημερομηνία πλησιάζει και οι δηλώσεις είναι… ελάχιστες!

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν υποβληθεί οι φορολογικές δηλώσεις, και σε σχεδόν 4 εκατ. πολίτες απομένουν μόλις 20 ημέρες! Λίγο περισσότεροι από 2 εκατ. φορολογούμενοι έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις 2022, από τους 6,5 εκατομμύρια με το Υπουργείο Οικονομικών να βρίσκεται σε διαδικασία παράτασης, αφού δεν βγαίνουν τα κουκιά. Βέβαια, κάθε χρόνο δίνεται παράταση στην υποβολή των δηλώσεων, ωστόσο φέτος φαίνεται πως είναι ακόμα πιο επιτακτικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, παράταση θα δοθεί έως τα τέλη του Ιουλίου, με πιο πιθανή ημερομηνία την 27η Ιουλίου.

Η πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος θα γίνει έως 29 Ιουλίου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της εφάπαξ πληρωμής έως την ίδια ημερομηνία, με τους φορολογούμενους να παίρνουν έκπτωση 3%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This