Fuel Pass 2: Η κυβέρνηση βάζει τους πολίτες να «τρέχουν» για αιτήσεις, αλλά λεφτά δεν δίνει!

Άγνωστη η ημερομηνία πληρωμής

Must Read

Κανένα σαφές πλάνο και κανένα χρονοδιάγραμμα δεν φαίνεται να έχει το οικονομικό  επιτελείο. Ενώ η κυβέρνηση «ανοίγει» και «κλείνει» πλατφόρμες, οι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν πάει κυριολεκτικά και μεταφορικά… διακοπές!

Ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αιτήσεις στο vouchers.gov.gr για το Fuel Pass 2 με την πλατφόρμα να είναι ανοιχτή για όλους τους δικαιούχους έως και την 1η  Σεπτεμβρίου, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αν έχουν αρχίσει οι πληρωμές του επιδόματος, αν θα τα λάβουν σύντομα ή αν θα καθυστερήσει. Αλλεπάλληλα τα αναπάντητα ερωτήματα. 

Δεν διευκρινίζεται ούτε πόσες ημέρες θα περάσουν μέχρι να ληφθούν τα χρήματα ούτε  κάποιο άλλο στοιχείο. Το ΦΕΚ αναφέρει πως «η αποστολή των αιτήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις της δράσης προς τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα γίνεται το πρωί κάθε εργάσιμης ημέρας (εξαιρούνται ημέρες επίσημων και τραπεζικών αργιών)». Στο προηγούμενο κύκλο του Fuel Pass η καταβολή των χρημάτων γίνονταν 2 ημέρες από την ημερομηνία έγκρισης της αίτησης του δικαιούχου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This