Τουρισμός για Όλους: Ήρθε η «ώρα» της νέας κλήρωσης

Ποιοι εξαιρούνται

Must Read

Νέες επιταγές 150 ευρώ και 200 ευρώ σε ΑμεΑ καταφτάνουν από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση κατά την οποία θα δοθούν 125.000 νέα vouchers.

Οι νέοι δικαιούχοι που θα επωφεληθούν από το πρόγραμμα και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε τουριστικούς προορισμούς θα μπορούν να δουν τους οριστικούς πίνακες στην εφαρμογή vouchers.gov.gr/tourism4all με τους κωδικούς τους Taxisnet. Επίσης, θα ενημερωθούν μέσω μηνύματος SMS και email. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Οι ψηφιακές κάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταλύματα μέχρι το τέλος Ιουνίου. Τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, ενώ στην κλήρωση συμμετέχουν όσοι πολίτες είχαν υποβάλλει έγκυρη αίτηση συμμετοχής τον περασμένο Ιούλιο και δεν είχαν κληρωθεί. Εξαιρούνται όσοι έχουν ήδη πάρει voucher.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα

  • Αυξημένη επιδότηση 150 ευρώ ανά δικαιούχο (από 120 ευρώ που ήταν πέρυσι),
    Ειδική πρόβλεψη για υψηλότερη επιδότηση 200 ευρώ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%
  • Ανέπαφη πληρωμή και εξαργύρωση του e-voucher σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς
  • Άμεση αποζημίωση των παρόχων, γεγονός που βάζει τέλος στην αναμονή και τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Εξαργύρωση του e-voucher εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This