«Μαύρο» Πάσχα με… έκρηξη πλειστηριασμών! – Πάνω από 1.000 ακίνητα στο «σφυρί» μέσα σε ένα τριήμερο

Την ίδια στιγμή, εκρηκτικές διαστάσεις έχουν λάβει και οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών από την Εφορία!

Must Read

Πάνω από 1.000 οικογένειες δεν έκαναν Πάσχα φέτος λόγω της αγωνίας τους για την τύχη των περιουσιών τους, καθώς για 19 έως 21 Απριλίου, είναι ήδη αναρτημένοι στο eauction.gr 1.018 προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί!

«Βροχή» όμως θα πέφτουν οι πλειστηριασμοί και ως το τέλος της χρονιάς, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που μετέδωσε το Open, από τις 19 Απριλίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2023, έχουν ήδη αναρτηθεί 11.283 πλειστηριασμοί!

Και τα νούμερα αυτά, δεν είναι φυσικά τα τελικά, καθώς κάθε μέρα μπορούν να αναρτηθούν κι άλλοι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πάντως, περίπου το ένα τρίτο των πλειστηριασμών (με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς ωστόσο), αφορούν πρώτη κατοικία!




Μια πρώτη κατοικία που δεν προστατεύεται πλέον, εκτός και αν πρόκειται για ευάλωτους. Όλοι οι υπόλοιποι πολίτες είναι έρμαια των funds, τα οποία συνεχώς «σιγοντάρονται» από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυξάνουν τις καταχρηστικές μεθόδους τους.

Οι εταιρείες διαχείρισης δανείων έχουν πλέον στα χαρτοφυλάκιά τους, «κόκκινα» δάνεια ύψους πάνω από 70 δισεκατομμύρια ευρώ (70,679 δισεκ.).

Την ίδια στιγμή, εκρηκτικές διαστάσεις έχουν λάβει και οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών από την Εφορία!




 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This