Ανατροπή! Σήμερα ο νέος γύρος πληρωμών του market pass

Τι ώρα θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές

Must Read

Προ των πυλών είναι η πίστωση της προτελευταίας δόσης του Market Pass που αφορά σε αγορές στο σούπερ μάρκετ

Σήμερα, Παρασκευή 2/6, όσοι δικαιούχοι έχουν δηλώσει να γίνει η πληρωμή της συγκεκριμένης επιδότησης μέσω της άυλης ψηφιακής κάρτας θα αρχίσουν να πληρωθούν σήμερα, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη 5/6. Το ύψος της ενίσχυσης ανά νοικοκυριό ανέρχεται σε ποσοστό 10% επί του μηνιαίου ύψους αγορών, που καθορίζεται σε 220 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού με ανώτατο όριο τα 1.000 ευρώ αγορών.

 Παράλληλα, θα δοθεί αναδρομικά το market pass, σε όλους εκείνους του δικαιούχους, οι οποίοι είχαν γίνει αποδέκτες ενός email μέσα από το οποίο καλούνταν να διορθώσουν τα στοιχεία των αιτήσεών τους, προκειμένου να μη χάσουν την παροχή. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αυτή κατηγορία πολιτών ήταν δικαιούχοι, αφού είχε εγκριθεί η σχετική τους αίτηση, αλλά η πληρωμή τους δεν είχε ολοκληρωθεί αφού είχαν δηλώσει λάθος στοιχεία ΙΒΑΝ ή ο τραπεζικός τους λογαριασμός ήταν ανενεργός.  Δικαιούχοι του Market pass είναι φυσικά πρόσωπα, άγαμα, έγγαμα, μέρη συμφώνου συμβίωσης, εν διαστάσει, διαζευγμένα ή σε κατάσταση χηρείας, τα οποία είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας και εμπίπτουν στα κριτήρια εισοδήματος και αξίας ακίνητης περιουσίας της που έχουν οριστεί. Η άυλη ψηφιακή κάρτα του Market Pass χρησιμοποιείται σε POS που διαθέτουν τα Super Market, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία και διάφορα καταστήματα τροφίμων.

Αυτά είναι τα ποσά της επιδότησης 

-Ένα μονομελές νοικοκυριό θα λάβει 22 ευρώ

-Ένα ζευγάρι χωρίς τέκνα θα πάρει 32 ευρώ

-Μια μονογονεϊκή οικογένεια με ένα εξαρτώμενο τέκνο θα λάβει 32 ευρώ

-Μια μονογονεϊκή οικογένεια με δύο εξαρτώμενα τέκνα θα πάρει 42 ευρώ

-Ένα ζευγάρι με ένα εξαρτώμενο τέκνο θα λάβει 42 ευρώ

-Ένα ζευγάρι με δύο εξαρτώμενα τέκνα θα πάρει 52 ευρώ

-Ένα ζευγάρι με τρία εξαρτώμενα τέκνα θα λάβει 62 ευρώ

-Ένα ζευγάρι με τέσσερα εξαρτώμενα τέκνα θα πάρει 72 ευρώ 

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This