Τουρισμός για όλους από τον… Οκτώβριο!

Ο σχεδιασμός αλλάζει...

Must Read

Επιταγές μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» για να μπορέσουν να πάνε διακοπές περίμεναν δεκάδες χιλιάδες δικαιούχοι, θα πρέπει όμως να αλλάξουν τον σχεδιασμό τους.

Το αρμόδιο υπουργείο μετέθεσε την εκκίνηση του προγράμματος για τον Οκτώβριο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα περιλαμβάνει το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για σημαντική καθυστέρηση, αν αναλογιστεί κάποιος ότι πέρυσι οι αιτήσεις άρχισαν να υποβάλλονται στις 16 Ιουλίου και η πρώτη κλήρωση έγινε δέκα ημέρες μετά, με τα vouchers να είναι διαθέσιμα από τις αρχές Αυγούστου. Χθες, λοιπόν, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη προανήγγειλε την έναρξη του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» τον ερχόμενο Οκτώβριο, με διάρκεια ενός έτους. «Έχει στόχο να αναδείξει και προορισμούς και τις άλλες εποχές του χρόνου, ενισχύοντας την προσπάθεια για διεύρυνση της σεζόν» υπογράμμισε η κυρία Κεφαλογιάννη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, συμπληρώνοντας ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει διαφορές με τον πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που υλοποιεί το υπουργείο Εργασίας. Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα υπάρξει ενίσχυση του τουρισμού στη Ρόδο, μέσα από προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ανάλογα με αυτά που υπήρξαν για άλλες πληγείσες περιοχές στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα η Εύβοια. Το πρόγραμμα αυτό επεξεργάζεται ήδη το υπουργείο Εργασίας. Παράλληλα, το υπουργείο Τουρισμού αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βγάλει στον αέρα ειδική καμπάνια για το νησί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This