Το μεσημέρι στη λαϊκή για πεσμένες τιμές

Must Read

Παγιώθηκε πλέον η τακτική των καταναλωτών να πηγαίνουν για τα ψώνια τους στη λαϊκή αγορά μετά τις 12 το μεσημέρι, περιμένοντας να έχουν πέσει οι τιμές…

    • Γράφει ο Νίκος Τσιαμτσίκας

Η κίνηση ωστόσο τους καλοκαιρινούς μήνες στις λαϊκές αγορές ήταν απογοητευτικές για εμπόρους και παραγωγούς που έφευγαν το απόγευμα παίρνοντας ξανά πίσω μεγάλες ποσότητες απούλητων ευαίσθητων προϊόντων.

Η ακρίβεια έχει χτυπήσει πλέον 8 στα 10 Ελληνικά λαϊκά νοικοκυριά, φέρνοντας σε αδιέξοδο τους καταναλωτές.

Οι επιλογές γίνονται προσεκτικά σχεδόν πάντα με γνώμονα το φθηνότερο κι όχι το καλύτερο προϊόν γι’ αυτό και κάνουν θραύση οι πάγκοι με τα φθηνότερα προϊόντα.

Πολλοί παραγωγοί πωλούν, αφού αναγκάζονται λόγω έλλειψης ζήτησης, ακόμη και κάτω του κόστους. Σκοπός να μην μείνει τίποτα πίσω.

Σε κάθε περίπτωση ακόμη και στη λαϊκή αγορά οι καταναλωτές έχουν μειώσεις τις επισκέψεις, αφού όπως μπορεί να δει κανείς εύκολα και να διαπιστώσει, σε πολλές συνοικίες ο κόσμος είναι τόσο λίγος που μπορεί κανείς να βλέπει άνετα απο τη μια πλευρά της λαϊκής ως την άλλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This