«Κλάμα» από τις ανατιμήσεις μέχρι και στα… κρεμμύδια

Δεν ξέρουν πια οι καταναλωτές τι να κάνουν...

Must Read

«Φωτιά» στις τσέπες των πολιτών έχουν βάλει οι εξωφρενικές ανατιμήσεις στα προϊόντα, με την κυβέρνηση να μην είναι σε θέση να ελέγξει την αγορά.

Πλέον οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα δεν επηρεάζουν μόνο τα ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και τις λαϊκές αγορές, εκεί δηλαδή που οι καταναλωτές στρέφονται για φθηνότερα προϊόντα.

Δυστυχώς και εκεί οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα, με τα εποχιακά φρούτα -όπως αχλάδια και μήλα- να είναι 30-40% πιο ακριβά σε σχέση με πέρυσι.

Τα μήλα στη λαϊκή κοστίζουν 1,5 ευρώ και στο σούπερ μάρκετ κοντά στα 2,5 ευρώ ενώ πέρσι έφταναν στη λαϊκή τα 70 λεπτά. Ίδια κατάσταση και με τα αχλάδια από 1 ευρώ πέρσι  στη λαϊκή φέτος έφτασαν στο 1,40 ευρώ και στο σούπερ μάρκετ τα 2,20 ευρώ.

Μέχρι και τα κρεμμύδια αυξήθηκαν, αφού ένα κιλό στη λαϊκή αγορά φτάνει το 1,35 ευρώ, όταν στο σούπερ μάρκετ δεν πέφτει κάτω από το 1,40 ευρώ, αν και πέρυσι κόστιζε μόλις 80 λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This