Τρίτη 15/6/2021

Η eBay δίνει 1 εκ. ευρώ για να στηρίξει της μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Έως ‎1.000.000 ευρώ για τη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα επενδύει η eBay μέσα από το πρόγραμμα «Always Open», δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να ανοίξουν δωρεάν το δικό τους διαδικτυακό κατάστημα μέσα στην πλατφόρμα, χωρίς να καταβάλλουν προμήθεια.

Με τον τρόπο αυτόν η εταιρία φιλοδοξεί να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν λόγω της κρίσης του κορωνοϊού. Παράλληλα, προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης στα αγγλικά και στα ελληνικά από κορυφαίους εκπροσώπους της. Έτσι, οι ιδιοκτήτες των εταιριών που ανοίγουν νέα καταστήματα στην eBay θα ωφεληθούν απολαμβάνοντας μια σειρά από προνόμια.

Ειδικοί εκπρόσωποι της εταιρίας θα μάθουν στους πωλητές τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν οι ίδιοι να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα στην eBay και να πουλάνε τα αγαθά τους διαδικτυακά. Οι πωλητές θα μπορούν να ανοίξουν το κατάστημά τους δωρεάν και χωρίς να καταβάλλουν προμήθειες για ένα τρίμηνο.

«Με το νέο μας πρόγραμμα “Always Open on eBay” στοχεύουμε να στηρίξουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύσσονται ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τώρα ή στο μέλλον» σημείωσε ο Ίλια Κρέτοβ, γενικός διευθυντής για τις παγκόσμιες αναδυόμενες αγορές της eBay, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής η πλατφόρμα αριθμεί 12.000 ενεργούς Έλληνες πωλητές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ