Σάββατο 19/6/2021

Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή – Έως 15 Μαΐου θα είναι διαθέσιμη

Διαθέσιμη είναι από σήμερα και έως τις 15 Μαΐου η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τους 90.000 δικαιούχους της επιστρεπτέας προκαταβολής, των οποίων τα δάνεια προεγκρίθηκαν ήδη μετά τις αιτήσεις που είχαν κάνει έως την 21η Απριλίου.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για να εισρεύσει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων το 1 δισ. ευρώ των δανείων που διανέμεται. Μπαίνοντας στο aade.gr/MyBusinessSupport, όπου και είχαν υποβάλει τις αιτήσεις τους, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να πληροφορηθούν το ποσό του δανείου που προεγκρίθηκε για αυτούς

Οσοι επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, θα πρέπει να πατήσουν το κουμπί «Θέλω να υποβάλω ένσταση» και να ενημερωθούν για τη δυνατότητα αυτή μέσω μηνύματος στη θυρίδα στο my TAXISnet.

Για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να ενταχθούν (καθώς είχαν ήδη αποκλειστεί περίπου 49.000 από τους 139.000 που είχαν κάνει αιτήσεις) επίκειται και δεύτερος γύρος επιστρεπτέας προκαταβολής οι όροι του οποίου θα γίνουν γνωστοί μέσα στον Μάιο και θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με το τρέχον πρόγραμμα για προβλήματα που έχουν διαγνωστεί. Ενδεχομένως έτσι, τον ερχόμενο Ιούλιο όπου θα διανεμηθούν δάνεια 1 δισ. επιπλέον, να μπορούσαν να ενταχθούν και αυτοαπασχολούμενοι χωρίς υπαλλήλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ