Η ένταση στις σχέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Νίκο Δένδια παραμένει στο προσκήνιο, με τον υπουργό Υγείας να επανέρχεται με νέες αιχμές κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Μία μόλις ημέρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο Γεωργιάδης έριξε ξανά τα βέλη του κατά του Δένδια.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Αδ. Γεωργιάδης σχολίασε τα τεκταινόμενα στη γαλάζια παράταξη, αποφεύγοντας να δώσει ευθείες απαντήσεις για τη δυσαρέσκεια των βουλευτών απέναντι στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς. Ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να «φωτογραφίσει» ξανά τον Νίκο Δένδια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν υπουργοί που είναι σε ένα αεροπλάνο και γυρνάνε το σύμπαν». Η δήλωση αυτή ήρθε σε συνέχεια της χθεσινής του αποστροφής ότι κάποιοι «θα πήγαιναν ακόμα και στη Σελήνη για να μη μιλήσουν», σχολιάζοντας την απουσία του κ. Δένδια στην Πορτογαλία την ώρα της συνεδρίασης.
«Να ιδρώσουμε τη φανέλα»
Ο Γεωργιάδης επανέλαβε το σύνθημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για «ιδρωμένες φανέλες». Αν και έσπευσε να διευκρινίσει ότι το κόμμα «δεν είναι σκορποχώρι», επέμεινε στην ανάλυσή του για τα «τρία είδη βουλευτών», ανάλογα με την ένταση της πολιτικής τους παρουσίας και την προθυμία τους να υπερασπιστούν το κυβερνητικό έργο.
Δείτε επίσης:


οι λακέδες οι πολιτικοί υπηρέτες του κούλη έχουν χεσμένο το σώβρακο τους και σκούζουν
γιατί φοβούνται …έχουν δίκιο όμως, πολλοί (εντός/εκτός) τους θέλουν με βραχιολάκια για
να σφίξουν οι κwλοι…
Οι φανέλες τους είναι ιδρωμενες Εδώ και αρκετό καιρό, και βρωμάνε από τον φόβο καί ον τρόμο για αυτό πού Έρχεται .
ΈΡΧΕΤΑΙ καί τώρα θά είναι ΑΛΛΙΏΣ.
Δεν θά χρειάζονται τά λεφτά πού ΕΚΛΕΨΑΝ
από τον λαό καί τήν ΕΕ, γιατί θά έχουν ΔΩΡΕΑΝ Στέγη , Ένδυση καί Σίτιση , προσφορά τής Κυβέρνησης του.
Για αυτό ιδρώσανε καί βρωμανε τόσο πολύ
από ΦΌΒΟ.
Λενε οι Αμερικανοι εχουν δει UFO στον ουρανο μας . Εδω στην γη μας , μονο UFO εχουμε και αυτη ψαχνουν στον ουρανο .
μην υβρίζετε παρακαλώ.
Τηρίστε τους κανόνες καλής πουστοπιθηκίλας του ξκαλού ρομποτοειδούς κ@ργιόλη της κομματικής ευγένειας και της φασιστίλας του κάθε παλιοπουσταρά που τοθ γ@μιέται η μανούλα με κυπατζή αρουραίο γερμανικών φαντς
μπλα μπλα μπλα μπλα ..φασιτσίλα σκατίλα παρακρατική σαπίλα σκατομ0υνόπανα του κερατά με πτυχία ”πατρίς”κ ”οικογένεια”μπλα μπλα μπλα μπλα.. το μουνί που σας πέταγε μπλα μπλα μπλα
Μην τσιριζεις προεδρος στην ΝΔ δεν προκειτε να γινεις . Μετα Κουλη εποχη θα εχεις μεγαλο προβλημα με τους γνησιους ΝΔτες .
Δηλαδή θά έχει πρόβλημα Με τούς ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, ΚΛΈΦΤΕΣ
ΨΕΥΤΕΣ καί ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ της Δεξιάς παράταξης, πού λέει καί ο Κοτακης;;;;;;;;;;;;;;
Αυτός δηλαδή σέ τί διαφέρει από τούς Αυθεντικούς;;;;;;;;;;;;;;;
Επειδή είναι ΝΕΟΝΑΖΊ;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί όι γνήσιοι τί είναι;;;;;α;;;;;;
Απόγονοι Δοσίλογων, κουκουλοφόρων καταδοτων πατριωτών, Γερμανοτσολιάδες, συνεργάτες τού κάθε κατακτητή εναντίον τής χώρας μας.
Σύγκρινε λοιπόν τους “” γνήσιους “”” με τούς
“” ιμιτασιον”” καί δες ποιοί είναι οι “”καλύτεροι””.