Αρχηγική εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη στο συνέδριο

Βασιλικότερος του βασιλέως

Η μεγαλομανία του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε… θριαμβευτική εμφάνιση στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο αντιπρόεδρος μπήκε στην αίθουσα ωσάν να είναι ο πλανητάρχης, περιμένοντας φυσικά και την ανάλογη υποδοχή.

Χαιρετούρες, φιλιά, φωτογραφίες, φίλοι, άσπονδοι φίλοι, όλοι ήταν εκεί για να καταφέρουν να πάρουν έστω και μια αχτίδα από τη λάμψη του Άδωνι.

Την ίδρωσε τη φανέλα, πάντως, ο Υπουργός Υγείας.

  • Ιδού η αρχηγική εμφάνιση:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. σύγχρονοι γκεμπελίσκοι, σταλινίσκοι,φυρερίσκοι κι άλλα διάφορα ανθρωποειδεί έχουν μαζωχτοί στα τρία μεγάλα κόμματα και δουλεύουν τον γρεκύλο ψιλό γαζί επί 40 χρονάκια.

  2. Αν ασχολουμαστε με αυτον τον τυπο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας . Εγω βλεπω και στεναχωριεμαι ολοι τους διαφημιζουν της ΒΕLHARA τα καινουργια αεροπλανα , και η Τουρκοι ψαραδες κανουν βολτες στην Τηνο στην Μυκονο μονο ψαραδες που να ερθουν και με αλλα εργαλεια . Αυτα τα δις. που δωσαμε γιατι τα δωσαμε οταν δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε της θαλασσες μας τους ψαραδες τα συνορα μας . Τη θα γινονταν οι δικοι μας ψαραδες , πηγαιναν στα δικα τους χωρικα υδατα , ο αλλος εβγαλε σημαια και τον μπαγλαρωσαν .Αν δεν βγαινει ο στολος μας εξω λογο ακριβειας καυσιμων, να μας το πειτε .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης