Ανησυχητική εξέλιξη η «πόρτα» Μακρόν σε Μητσοτάκη

Του διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να τον συναντήσει στο Παρίσι!

Must Read

Πυκνώνουν τα σύννεφα για την Ελλάδα, έπειτα από την ομοβροντία σκανδάλων που εκθέτουν την χώρα μας διεθνώς. Το σκάνδαλο των υποκλοπών ήρθα να το συμπληρώσει το σκάνδαλο Καϊλή – όπου σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται κι άλλοι Έλληνες αξιωματούχοι – δίνοντας έτσι μία ευθεία βολή στην διεθνή εικόνα της πατρίδας μας.

Η αποκάλυψη από φιλοκυβερνητική εφημερίδα ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν ακύρωσε την συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Παρίσι, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, είναι εξαιρετικά ανησυχητική. Έρχεται μάλιστα λίγες ημέρες μετά τον εξευτελισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αλβανό Έντι Ράμα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τον απέτρεψε από το να επισκεφθεί την Βόρειο Ήπειρο.

Ο πρωθυπουργός ακύρωσε την επίσκεψή του επικαλούμενος τις καιρικές συνθήκες, παρά το γεγονός ότι 1000 Έλληνες ομογενείς του είχαν ετοιμάσει πανηγυρική υποδοχή με τραγούδια και παραδοσιακές στολές.

Αυτά τα αρνητικά γεγονότα έρχονται να προστεθούν στην άρνηση της Ιταλίδας Πρωθυπουργού Τζώρτζια Μελόνι, η οποία επίσης αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Αλικάντε, λέγοντας ότι έχει ανεβάσει πυρετό.

Είναι σαφές ότι πίσω από αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά ξένων ηγετών στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, κρύβεται αποδοκιμασία για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, ενώ προεξοφλούν ένα ατιμωτικό πολιτικό τέλος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το οποίο δεν θα ήθελαν να ταυτιστούν ούτε «φωτογραφικά»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This