Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο Κύρτσος: Μηνύσεις κατά των εμπλεκόμενων στην παρακολούθησή του

«Η στάση της Δικαιοσύνης θα δείξει αν είμαστε ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου ή επιστρέψαμε σε άλλες καταστάσεις»

Must Read

Ο ευρωβουλευτής του Renew Europe Γιώργος Κύρτσος, βρέθηκε μαζί με τον δικηγόρο του Γιάννη Μαντζουράνη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας όπου υπέβαλλε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, κατά της εισαγγελέως, Βασιλικής Βλάχου, κατά μίας αστυνομικού, αλλά και κατά άλλων προσώπων που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση των υποκλοπών.

Παράλληλα ο κ.Κύρτσος κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την παράνομη παρακολούθηση του.

«Κατέθεσα μήνυση εναντίον αυτών που έστησαν τους κοριούς σε βάρος μου. Αντιδρώ ως Έλληνας Πολίτης, γιατί θεωρώ ότι καταπατώνται τα συνταγματικά και δημοκρατικά μου δικαιώματα. Φυσικά αντιδρώ και ως Ευρωβουλευτής γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να συμμετέχω στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να θεωρούμαι ύποπτος, επικίνδυνος μάλλον για την εθνική ασφάλεια στην πατρίδα μου. Αυτά είναι απαράδεκτα και ελπίζω η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Φυσικά θα δώσω και μια ευρωπαϊκή συνέχεια στην υπόθεση», είπε ο Ευρωβουλευτής.

Σε πρωινή του ανάρτηση είχε γράψει:

«Ξεκινάω σήμερα την υποβολή μηνύσεων σε ορισμένους από αυτούς που έστησαν την παρακολούθησή μου-που τεκμηρίωσε η ΑΔΑΕ– επειδή είμαι… κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια. Η στάση της Δικαιοσύνης θα δείξει αν είμαστε ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου ή επιστρέψαμε σε άλλες καταστάσεις».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This