Συμμορία Novartis

Η Εύα Καϊλή με άρθρο της στα Νέα, υπεράσπιζε τους «θεσμούς». Παράλληλα, υπερασπιζόταν και το εχθρικό Κατάρ, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης

Must Read

Ήταν λίγους μήνες πριν, Φεβρουάριος 2022 για την ακρίβεια, όταν η Εύα Καϊλή με πύρινο άρθρο της στα Νέα, έκανε λόγο για μία συμμορία που έβαλε στο στόχαστρο 10 «αθώα» πολιτικά πρόσωπα. Στο ίδιο άρθρο – παρέμβαση, υπερασπιζόταν τους θεσμούς της Δημοκρατίας που βάλλονται από την τοξικότητα. Αυτά φυσικά στον ελεύθερο της χρόνο. Διότι στο επάγγελμα της για το οποίο αμείβεται, υπερασπίζεται το Κατάρ. Το Κατάρ, που είναι μία εχθρική προς την Ελλάδα χώρα και στρατιωτική σύμμαχος της Τουρκίας.

Το άρθρο αναμεταδόθηκε ακαριαία από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Που μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ήταν οι αγαπημένοι πολιτικοί της Εύας Καϊλή. Εκτός από την εκτίμηση της ευρωβουλευτού, τον Λοβέρδο με τον Γεωργιάδη τους ενώνει και η έρευνα εις βάρος τους για το σκάνδαλο Novartis που «αρχειοθετήθηκε».

Παραδόξως ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μοίραζε κι αυτός λεφτά στις ΜΚΟ της οικογένειας Καϊλή, υπερασπιζόταν επίσης το Κατάρ απειλώντας τους κατοίκους της Ζακύνθου, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν ως διωκόμενος από την ίδια συμμορία που ήθελε να εμπλέξει «αθώους» πολιτικούς και στηλίτευε στο άρθρο της η Εύα Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή και η συμμορία

Λίγους μήνες μετά, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Εύα Καϊλή θεωρείται ως η ντροπή των ευρωπαϊκών θεσμών, βρίσκεται κατηγορούμενη για διαφθορά και για χρηματισμό από το εχθρικό κράτος του Κατάρ.

Ο άλλος «μέγας αδικημένος», ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, διασύρεται παγκοσμίως με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι πληρωνόταν από τη ΜΚΟ του προφυλακισμένου Παντζέρι. Μιλάμε για τον ίδιο Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος εμφανίζεται ως κατήγορος και θύμα της συμμορίας που προσπάθησε να εμπλέξει «αθώους» πολιτικούς. Η έρευνα εις βάρος του επίσης αρχειοθετήθηκε, μαζί με αυτές του Άδωνι Γεωργιάδη και του Ανδρέα Λοβέρδου.

Η Ελλάδα βέβαια ήδη έχει διασυρθεί, διότι ενώ οι ΗΠΑ έχουν τεκμηριώσει το τεράστιο σκάνδαλο Novartis, η ίδια η εταιρεία το έχει παραδεχτεί πληρώνοντας ένα κολοσσιαίο ποσό ως αποζημίωση για τα εγκλήματα της στην πατρίδα μας, ουδείς εκ των αυτουργών αυτού του τεράστιου σκανδάλου που ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατοντάδες εκατομμύρια δεν βρίσκεται στη φυλακή.

Το ότι εδώ το τεράστιο σκάνδαλο βαφτίστηκε «σκευωρία», οι πολιτικοί υπεύθυνοι «θύματα» και όσοι το αποκάλυψαν «συμμορία», είναι ο απόλυτος διεθνής εξευτελισμός της Ελλάδας, ο οποίος ολοκληρώνεται με το σκάνδαλο Καϊλή.

Για την ακρίβεια, μόνο στην Ελλάδα, η συμμορία Novartis θα κυκλοφορούσε ακόμα ελεύθερη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This