Κεραυνοί Ζεμενίδη για τις δηλώσεις Συρίγου: Ανοησίες που ακούμε μόνο από πράκτορες της Τουρκίας!

Οργή στον παγκόσμιο ελληνισμό από τους ισχυρισμούς του υφυπουργού του Μητσοτάκη για τα F 16 και την Τουρκία

Must Read

Οι άθλιες δηλώσεις του υφυπουργού παιδείας Άγγελου Συρίγου αναφορικά με την απόκτηση αμερικανικών F 16 από την Τουρκία είναι λογικό να προκαλέσουν την οργή της ομογένειας στην Αμερική, η οποία αγωνίζεται εδώ και χρόνια προκειμένου ο Ερντογάν να μην πάρει στα χέρια του ούτε ένα αμερικανικό όπλο, ειδικά όμως τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη.

Ο Συρίγος σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως είναι «προς το συμφέρον της Ελλάδας να δώσει η Αμερική τα F 16 στην Τουρκία», μιλώντας μάλιστα στην κρατική τηλεόραση! 

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, δεν αποδοκιμάστηκε όμως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, ενώ παρά την κατακραυγή, ο υφυπουργός δεν ανασκεύασε!

Η οργή όμως της ομογένειας εκφράστηκε χαρακτηριστικά με την δήλωση του Έντι Ζεμενίδη στην Αλεξία Τασούλη και το Open. Ο κορυφαίος παράγοντας της ομογένειας χαρακτήρισε «ανοησίες» τις δηλώσεις Συρίγου, λέγοντας μάλιστα ότι «τέτοια πράγματα ακούγονται μόνο από πράκτορες της Τουρκίας»!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This