Το ναρκόπλοιο με τους 4,5 τόνους κοκαΐνη διασύρει την Ελλάδα

Κυβέρνηση και κράτος καλύπτουν τον ναρκέμπορο εφοπλιστή!

Must Read

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την νηοψία και κατάσχεση του ελληνόκτητου πλοίου με τους τόνους κοκαΐνης από τις ισπανικές αρχές και στην Ελλάδα έχει επιβληθεί σιγή  ασυρμάτου, ξυπνώντας τις μαύρες μνήμες του Noor1.

Στην Ευρώπη η εικόνα της πατρίδας μας ήδη έχει αμαυρωθεί από τα σκάνδαλα των υποκλοπών, της φίμωσης των ΜΜΕ, των απευθείας αναθέσεων κλπ.

Το ζοφερό σκηνικό συμπληρώνει η απόφαση των ισπανικών αρχών να μην ενημερώσουν τις αντίστοιχες ελληνικές για την επιχείρηση νηοψίας και σύλληψης του πληρώματος του ελληνικών συμφερόντων πλοίου Blume. Πρόκειται για μία πρωτοφανή ενέργεια, ειδικά μεταξύ χωρών που βρίσκονται στην ΕΕ, καθώς με αυτό τον τρόπο οι ισπανικές αρχές δεν έδειξαν απλά καχυποψία, αλλά βεβαιότητα ότι εάν ενημέρωναν τις ελληνικές, θα έθεταν σε κίνδυνο ολόκληρη την επιχείρηση.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι δικαιώθηκαν στο έπακρο. Τόσες ημέρες μετά και ο Έλληνας εφοπλιστής – ιδιοκτήτης του πλοίου, παραμένει άφαντος, υπό απόλυτη προστασία τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από τις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Εξοργιστικό

Είναι εξοργιστικό για κάθε έντιμο Έλληνα πολίτη, ότι δεν έχει αποκαλυφθεί καν το όνομα του εφοπλιστή! Ένας έμπορος θανάτου κυκλοφορεί ατιμώρητος και ανενόχλητος στην Ελλάδα, έχοντας την απεριόριστη, εξοργιστική και αδιανόητη προστασία της εξουσίας.

Στο ερώτημα λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αυτό τέθηκε από το βήμα της Βουλής, για το «που πήγαν οι σακούλες του Καλογρίτσα», έρχεται να προστεθεί το μεγάλο ερώτημα για το «που ακριβώς κατευθύνθηκαν τα λεφτά του θανάτου από τους μεγαλοσχήμονες εφοπλιστές, εμπόρους ηρωίνης και κοκαΐνης».

Προφανώς, το συγκεκριμένο ερώτημα έχει απαντηθεί στο μυαλό κάθε Έλληνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This