Ιδού οι άθλιοι «σύμμαχοι» κ. Μητσοτάκη: 20 τουρκικές παραβιάσεις την ώρα που αναζητούσαμε τους Ικάρους μας

Τουρκική θηριωδία και πρόκληση την ώρα του μεγάλου θρήνου…

Must Read

Το απεχθές, δειλό και βάρβαρο πρόσωπο της έδειξε για άλλη μια φορά η Τουρκία, εχθές την ώρα που οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας αναζητούσαν τους δύο Ήρωες πιλότους μας, έπειτα από την πτώση του μαχητικού F4 Phantom, στα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές που η προσοχή του έθνους είχε στραφεί στον Κυπαρισσιακό κόλπο, όπου όλη μέρα και όλη νύχτα δεκάδες πλωτά και ιπτάμενα μέσα με εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες αναζητούσαν τους Ικάρους μας, ανέσυραν νεκρό τον 29χρονο Υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα και συνεχίζουν ακόμα και τώρα προκειμενου να εντοπίσουν τον κυβερνήτη Σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, τα τουρκικά κτήνη πραγματοποίησαν 20 παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου χώρου μας!

20 παραβιάσεις από τους άνανδρους που δεν σεβάστηκαν ούτε τον θρήνο και την αγωνία του έθνους.

 

Η Σακελλαροπούλου όμως προσκάλεσε κανονικότατα πριν από λίγες ημέρες τον Τούρκο πρέσβη στην δεξίωση που έδωσε για τους διπλωμάτες που υπηρετούν στην Αθήνα. Στην ίδια δεξίωση όπου σκανδαλωδώς δεν προσκάλεσε τον Ρώσο πρέσβη!

Για να μην ξεχάσουμε και τον ρόλο του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος όχι μόνο δεν απαίτησε κυρώσεις κατά της Τουρκίας προκαλώντας τεράστιες απορίες, αλλά στην σύνοδο του NATO στη Μαδρίτη έκανε και την πλέον μειοδοτική δήλωση που έχει κάνει Έλληνας πρωθυπουργός τις τελευταίες δεκαετίες, υιοθετώντας και αναπαράγοντας τα τουρκικά ψεύδη κατά θυμάτων γενοκτονιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This