Ο Χρήστος Σπίρτζης αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το viral video με τον Πέτρο Κόκκαλη

Oι Modern Talking του έφεραν γούρι!

Must Read

Η ιστορία πίσω από το viral βίντεο των Χρήστου Σπίρτζη και Πέτρου Κόκκαλη να τραγουδούν δεν είναι αυτή που φαντάστηκαν μερικοί μερικοί. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης και ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης εμφανίζονται σε βίντεο που ανάρτησε ο δεύτερος στο twitter του να τραγουδούν το «Brother Louie» των Modern Talking, από το μακρινό 1986, ένα υπέροχο τραγούδι «θρύλο» του εν λόγω συγκροτήματος.

Οι δύο πολιτικοί, οι οποίοι είναι και αγαπημένοι φίλοι, τραγούδησαν με ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα. Μόνο που ούτε το βίντεο το έφτιαξαν οι ίδιοι ούτε αυτό έχει καμία σχέση με την πρόσφατη δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη ότι «θα επαναφέρουμε τη δημοκρατία είτε με το καλό είτε με το άγριο», όπως πολλοί λάθος ή εσκεμμένα το συνέδεσαν, καθώς το βίντεο αναρτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο του 2022 και όχι σήμερα. «Βρέθηκα τον περασμένο Οκτώβριο στις Βρυξέλλες, προκειμένου να θέσω στη Europol το θέμα της παρακολούθησής μου. Μετά τη συνεδρίαση, πήγαμε για φαγητό με τον Πέτρο Κόκκαλη, με λεωφορείο. Βρεθήκαμε, λοιπόν, πλάι πλάι στο λεωφορείο και βγάλαμε μια φωτογραφία, την οποία ο Πέτρος στη συνέχεια έστειλε σε μια φίλη του. Εκείνη την έκανε βιντεάκι και μας την έστειλε. Αυτό έγινε. Και μάλιστα το βιντεάκι αυτό έφερε γούρι, καθώς τελικά η Europol αποφάσισε να εμπλακεί στην ιστορία αυτή που αφορά το Predator» λέει στην «Εspresso» ο Χρήστος Σπίρτζης, χαμογελώντας. Το βίντεο, παρ’ όλα αυτά, κι όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral, καθώς ούτε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης αλλά ούτε και ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης έχουν συνηθίσει… το κοινό τους σε τέτοιες εμφανίσεις.

Είναι οι σοβαροί του κόμματος. Μόνο που τελικά όλοι έχουν δικαίωμα στο χιούμορ και στα παιχνίδια, παρά τις ιδιότητες, τα κοστούμια, τις γραβάτες και τις ηλικίες. Aλλωστε, οι δυo τους διαθέτουν αυτήν την πλευρά, παρότι δεν τους… φαίνεται καθόλου, και δεν το αφήνουν να προβληθεί και οι ίδιοι στη δημόσια εικόνα τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This