Ο Καρανίκας βάζει πλάτη στον Άδωνι και επιτίθεται στους Ράδιο Αρβύλα μετά το «ξεβράκωμα»!

«Ξεβράκωσαν» την κυβέρνηση και ο Καρανίκας έτρεξε να στηρίζει τον Άδωνι!

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει η στήριξη του Νίκου Καρανίκα στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επιτέθηκε στους Ράδιο Αρβύλα μετά την εκπομπή -«κόλαφο» για το έγκλημα στα Τέμπη.

«Σταματήστε να κάνετε διαφήμιση μια εκπομπή που – έτυχε στην γενική κατακραυγή για να μη βρεθεί εκτός κλίματος ή γιατί πράγματι συμπονάει- αποφάσισε να πει κάτι όχι καλό για τον Μητσοτάκη και την ΝΔ» έγραψε ο Νίκος Καρανίκας που τα έχει κάνει πλακάκια με τον Άδωνι και πρόσθεσε: «Το επόμενο που θα ειπωθεί από δαύτους είναι ότι όλοι φταίνε και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χειρότερος. Σταματήστε να ενθουσιάζεστε και να συγκινείστε έτσι εύκολα, γιατί φανερώνει ότι δεν υπάρχει πολιτικό κριτήριο στα δύσκολα». 

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο Άδωνις επιτέθηκε στον Αντώνη Κανάκη, επειδή έγινε καταπέλτης προς την κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον πρώην υπουργό Μεταφορών.

«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον @ArisPortosalte και εμένα!» έγραψε ο Άδωνις.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This