Η αποστομωτική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στον Άδωνι

Το εύστοχο σχόλιό της στο νέο παραλήρημα του Γεωργιάδη

Must Read

Οργή έχει προκαλέσει το παραλήρημα του Άδωνι Γεωργιάδη που ενοχλήθηκε από το «σφυροκόπημα» των Ράδιο Αρβύλα, την ώρα που γονείς κηδεύουν τα παιδιά τους, μετά το έγκλημα στα Τέμπη, με κυβερνητικές ευθύνες.

Ο Γεωργιάδης προκειμένου να επιτεθεί στον Αντώνη Κανάκη που τους «πετσόκοψε» όλους μέσα από το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, χρησιμοποιήσε την υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα…», έγραψε σε ανάρτησή του ο Άδωνις, με τη Ναταλία Γερμανού να του χαρίζει μια αποστομωτική απάντηση:

https://twitter.com/nataliagermanou/status/1633039815263363072

«Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, με τον Άδωνι να αλλάζει την συζήτηση:«Πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον Άρη Πορτοσάλτε ή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;»έγραψε με την Ναταλία Γερμανού να απαντάει: «Κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος».

https://twitter.com/nataliagermanou/status/1633045208865677313

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This