Με… χωματουργικές εργασίες της «εκλεκτής» Marc πάνε να στηρίξουν την εικόνα της Κυβέρνησης!

Δημοσκόπηση με ερωτήματα σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, την ώρα που οι κηδείες των θυμάτων συνεχίζονται

Must Read

Μέσω του ΑΝΤ1 παρουσιάζεται η πρώτη δημοσκόπηση μετά την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, με όλα τα γρανάζια του συστήματος Μητσοτάκη να δουλεύουν υπερωρίες για να «σουλουπώσουν» την εικόνα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού και να επιδιορθώσουν –θεωρούν- το επικοινωνιακό προφίλ.

Ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι σοροί των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος, ακόμα δεν έχουν γίνει οι κηδείες, ακόμα είναι νωπό το αίμα στο θεσσαλικό χώμα της κοιλάδας των Τεμπών, αλλά τα μικροπολιτικά παιχνίδια και τα παιχνίδια συμφερόντων συνεχίζονται.




Η εταιρεία που ανέλαβε τη δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 είναι η Marc, η οποία θυμίζουμε πως είναι υπό έρευνα από την ΥΕΔΔΕ (Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων) και από την ΑΑΔΕ για έκδοση εικονικών τιμολογίων.

Θυμίζουμε ότι ο επικεφαλής της Marc Θωμάς Γεράκης, αλλά και οι λοιποί εμπλεκόμενοι έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για το ότι η χωματουργική εταιρεία Ιόνια Τεχνική και η ΚΥΡΑ ΑΕ, φέρεται να έχουν εκδώσει εικονικά τιμολόγια για την εν λόγω εταιρεία δημοσκοπήσεων συνολικού ύψους 239.194 ευρώ.

Παραμένει απορίας άξιο το γιατί μια μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων, ζήτησε από την χωματουργική εταιρεία σειρά ερευνών (π.χ. για διάφορα εμπορικά προϊόντα και υπηρεσίες), αλλά και δημοσκοπήσεις πολιτικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ το ακόμα πιο περίεργο είναι πως η Ιονία Τεχνική παρείχε στη Marc ακόμα και υπηρεσίες exit poll σε Ευρωεκλογές, αλλά και σε εθνικές εκλογές.

Με την κοινωνία να «βράζει» και να διαμαρτύρεται για τα κακώς κείμενα στο σιδηροδρομικό «αγκάθι» της χώρας, επιρρίπτοντας τις περισσότερες ευθύνες στο Μαξίμου, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ψάχνει τρόπο να πλασάρει το αφήγημά της και μέσω των πρόθυμων υποτακτικών της να περιορίσει τη φθορά.

Ν. Ηλιόπουλος για την δημοσκόπηση της Marc: Ντρέπεται κι η ντροπή

Την δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του Ant1 σχολίασε με δήλωσή του στα social media ο υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος.

Στην δήλωσή του αναφέρει:

«Πριν ακόμη προλάβουν οι οικογένειες να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η γνωστή δημοσκοπική εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εργασιών, σπεύδει να κάνει damage control για τον Μητσοτάκη. Ντρέπεται και η ντροπή…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This